Shreek Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Ptám se hlavně proto, že původní DX navigace rádio mi byla "sprostě ukradena" a plánuji koupit výše uvedené 2DIN rádio, jenže v kufru mi zbyl CD měnič, tak jestli tam bude k čemu. No a potom jestli jde neorigo rádio propojit s maxíkem, který ukazuje např. přehrávané stanice ... ?? Díky všem za odpovědi a pokud to vypadá jako hloupá otázka tak se omlouvám, ale elektro a autohifi mi moc neříkají ... :-):-):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Ptám se hlavně proto, že původní DX navigace rádio mi byla "sprostě ukradena" a plánuji koupit výše uvedené 2DIN rádio, jenže v kufru mi zbyl CD měnič, tak jestli tam bude k čemu. No a potom jestli jde neorigo rádio propojit s maxíkem, který ukazuje např. přehrávané stanice ... ?? Díky všem za odpovědi a pokud to vypadá jako hloupá otázka tak se omlouvám, ale elektro a autohifi mi moc neříkají ... :-):-):-) tiez ma trapi tato otazka ,ale zatial som našiel riešenie len v použiti radia od VDO...ktore tym padom dokažeš ovládať aj multifunkciou na volante :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.