Rado1 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Ahojte... sorry, ak táto téma niekde je, ale nenašiel som... Poraďte prosím, kde zoženiem vysúšač do klímy, mám Feliciu 1,3 s klímou a nemôžem ani s pomocou googlu nájsť predajcu, ktorý by to mal. A ešte prosím o radu - môže mať tento vysúšač nejaký vplyv na chod klímy ? Chladiace médium mi totiž vydrží v obehu iba cca rok, postupne stráca tlak. Minulé leto boli prekrúžkované pretesnené všetky možné hadice, aj okolo expanzného ventilu, skontrolované na únik média a nič mi nezistili. No a je tu ďalšie leto a klíma nechladí. Vopred veľké díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benchi Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Uz to mas vyreseno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 sice s křížkem po funuse...samotný vysoušeč klimy nemá na únik chladiva vliv. Jediné co může ovlivnit, je zamrzání systému (ztratí schopnost pojmout vodu a ta pak zamrzá v expanzním ventilu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.