tomino55555 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 zdravim vsetkych majitelov superbu II s ele. ovladanim piatych dveri respektive veka batozinoveho priestoru bol by niekto ochotny odmerat dlzku toho el. tlmica(motora) od gulicky po gulicku pri otvorenom a pri zatvorenom kufri ? dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nekrisek Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Ahoj, dneska jsem to poměřil, líbí se mi to a chtěl bych to nějak pokusit vyřešit na mou O2 combi, jestli to vůbec půjde .. nevím, nikde jse mto zatím moc neviděl řešit, ale snad ti pomohu alespoň takto: šířka: 3,8 cm v otevřeném stavu: 59,5 cm pevná část: 38 cm (viz obrátek) v zavřeném stavu jsem to neměřil, ale bude stačit k té pevné části, co se nevysouvá přičíst zhruba 3-5 cm a mělo by to být. Má někdo celé schema? Co tam všechno k tomu musí být? Určitě bude mít zámek kufru i elektrický dotah, ty vzpěry se ke konci jakoby pustí a kufr nabere rychlost, ale ne tak dostatečnou, aby to vlastní vahou zavřelo, tak se posledních několik vteřin dotáhne motorek na zámku kufru (nejspíše) Vím, že to sem nepatří, ale pokud by to někdo řešil na O2, tak ať mi písne, rád se na to podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomino55555 Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 super praca ak to chces dorobit na OII tak tam bude asi problem s zapojenim CANu pretoze neviem ci to podporuje predfaceliftova centralna jednotka kedze ma komfort zvalst skatulu u faciliftu by to malo byt lepsie pretoze pouziva rovnake jednotky BCM ako superb II ten system pozostava z riadiacej jednotky, tlmicov, zamku a tlacitka otazkou zostava ci to bude dobre fungovat urcite sa chcem do toho pustit na GOLFe VI ktory ma tiez taku jednotku ako superb II takze by to teoreticky malo ist dokodovat do gateway a BCM ine dufam na to nema vplyv zajtra to pojdem pomerat a posudit ci tam tie tlmice vobec napcham - su neake hrube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nekrisek Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 (editace) Hlavně jsou dost široké, myslím, že i když bych si pohrál a nějak vymyslel jednotku faceliftovou, tak je tam asi nenacpu, pac pam nebude tolik místa na šířku... zítra budu kuchat auto na zrcátka, tak to poměřím, zda se tam vejde nebo ne, ale nebude to ani levná záležitost Editováno: 6. Srpen 2011, autor: Nekrisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek000 Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Caute Vie niekto čo všetko potrebujem na dorobenie el.otvarania 5dveri superb combi II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.