Přejít na obsah

dlzka "tlmicov" otvarania kufra combi

tomino55555

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Ahoj,

dneska jsem to poměřil, líbí se mi to a chtěl bych to nějak pokusit vyřešit na mou O2 combi, jestli to vůbec půjde .. nevím, nikde jse mto zatím moc neviděl řešit, ale snad ti pomohu alespoň takto:

šířka: 3,8 cm

v otevřeném stavu: 59,5 cm

pevná část: 38 cm (viz obrátek)

v zavřeném stavu jsem to neměřil, ale bude stačit k té pevné části, co se nevysouvá přičíst zhruba 3-5 cm a mělo by to být.

Má někdo celé schema? Co tam všechno k tomu musí být? Určitě bude mít zámek kufru i elektrický dotah, ty vzpěry se ke konci jakoby pustí a kufr nabere rychlost, ale ne tak dostatečnou, aby to vlastní vahou zavřelo, tak se posledních několik vteřin dotáhne motorek na zámku kufru (nejspíše)

Vím, že to sem nepatří, ale pokud by to někdo řešil na O2, tak ať mi písne, rád se na to podívám.

post-34270-0-65358000-1310987568_thumb.j

post-34270-0-05746600-1310987579_thumb.j

post-34270-0-26838800-1310987592_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super praca

ak to chces dorobit na OII tak tam bude asi problem s zapojenim CANu pretoze neviem ci to podporuje predfaceliftova centralna jednotka kedze ma komfort zvalst skatulu

u faciliftu by to malo byt lepsie pretoze pouziva rovnake jednotky BCM ako superb II

ten system pozostava z riadiacej jednotky, tlmicov, zamku a tlacitka

otazkou zostava ci to bude dobre fungovat urcite sa chcem do toho pustit na GOLFe VI ktory ma tiez taku jednotku ako superb II takze by to teoreticky malo ist dokodovat do gateway a BCM ine dufam na to nema vplyv

zajtra to pojdem pomerat a posudit ci tam tie tlmice vobec napcham - su neake hrube :(

Odkaz ke komentáři

Hlavně jsou dost široké, myslím, že i když bych si pohrál a nějak vymyslel jednotku faceliftovou, tak je tam asi nenacpu, pac pam nebude tolik místa na šířku... zítra budu kuchat auto na zrcátka, tak to poměřím, zda se tam vejde nebo ne, ale nebude to ani levná záležitost

Editováno: , autor: Nekrisek
Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...