Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

tak po snad šťastné výměně celého motoru se mi dnes objevila další závada - tentokráte drobná.

Přestalo fungovat automatické stáhnutí okna u řidiče (druhá poloha na ovládací páčce).

Zkoušel jsem všechno možné i sjetí/vyjetí okna pomocí klíčku ve dveřích.

U spolujezdce ok.

Nemáte nikdo tušení zda na to není nějaký fígl?

Jinak jdu do servisu a nechám to opravit (mohl by to být modul ovládání).

Díky!

Vloženo

Mě se stávalo to že když jsem chtěl vyjet oknem u spolujezce nahoru tak jak narazilo do horního rámu dveří tak se vrátilo asi o 10cm dolů. Vyřešil jsem to tím že jsem zamknul klíčkem a okna jsem nechal vyjet až nahoru.... ;)

Vloženo

To je jiná situace. Mě to do toho automatického režimu nepřejde vůbec.

Asi to bude vadnou ovládací kolíbkou.

Btw. slyšel jsem, že Tvůj problém se stával lidem, kteří si na auto namontovali deflektory (ofuky).

Vloženo

Je to jednoduchý, píšou to i v návodu, snad to napíšu dobře. Až okna vyjednou nahoru tak kolíbky za sebou povytáhnout jak při vytahování okna asi třikrát za sebou a mělo by to být zpravený.

Vloženo

Stáhnout okýnko o kousek dolů, vytáhnout nahoru, pustit páčku a pak znovu zmáčnout úplně nahoru a držet cca 3s. Mělo by se to znovu naprogramovat. Nebo to funguje s klíčkem ve dveřích, pak se tak naprogramují všechna okýnka.

Vloženo (editace)

Ahoj, tak opraveno!

Sice, jak jsem v úvodu psal, že jsem ten fígl s klíčkem zkoušel, ale asi jsem nedostatečně dlouho počkal v krajních polohách.

Provedl jsem to znovu a počkal cca 10 - 15 vteřin.

No a už to zase běhá.

Díky za rady.

P.S. Když jsem to ukázal v servisu (ještě "neopravené"), tak tento trik též zkusili, ale také nevydrželi tak dlouho.

Proto mě objednali na výměnu ovládacích páček :)

Tak to jdu zase zrušit ...

Editováno: , autor: Jz73
  • o 6 let později...
Vloženo

Mě se včera nějak splašilo přední okno a to tak, že při vyjetí nahoru šlo ihned dolu.

Asi se to nějak usadilo, už to nedělá....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...