Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ještě jeden dotaz, kdy jsi tam jel naposled? protože tahle rychlostka prošla skoro "kompletní" opravou, loni byla většinu roku různě pouzavíraná, ted je povrch troufnu si říct v 90% délky naprosto fajnovej(když to srovná s dálnicí okolo Salzburgu, kde uz prisli na to, že neomezená tam prostě nejde a je tam všude kilo, tak je to nebe a dudy Jojo sem tam jel kdyz uz byl otevrenej ten novej usek pred Pribrami jestli myslis to. Cca 3 mesice z5. Jinak jak to vypadalo driv netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ještě jeden dotaz, kdy jsi tam jel naposled? protože tahle rychlostka prošla skoro "kompletní" opravou, loni byla většinu roku různě pouzavíraná, ted je povrch troufnu si říct v 90% délky naprosto fajnovej(když to srovná s dálnicí okolo Salzburgu, kde uz prisli na to, že neomezená tam prostě nejde a je tam všude kilo, tak je to nebe a dudy Jojo sem tam jel kdyz uz byl otevrenej ten novej usek pred Pribrami jestli myslis to. Cca 3 mesice z5. Jinak jak to vypadalo driv netusim. Pred rokem po zime se tomu nedalo rikat silnice, bylo to asi jako MB dalnice pred par rokama, proste na sraczky, jinak se to vyjadrit neda. Ted je to o necem jinym, vypada to na kvalitni opravu, nastesti tam nejezdi skoro zadny TIRaci, tak to snad vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ještě jeden dotaz, kdy jsi tam jel naposled? protože tahle rychlostka prošla skoro "kompletní" opravou, loni byla většinu roku různě pouzavíraná, ted je povrch troufnu si říct v 90% délky naprosto fajnovej(když to srovná s dálnicí okolo Salzburgu, kde uz prisli na to, že neomezená tam prostě nejde a je tam všude kilo, tak je to nebe a dudy Jojo sem tam jel kdyz uz byl otevrenej ten novej usek pred Pribrami jestli myslis to. Cca 3 mesice z5. Jinak jak to vypadalo driv netusim. Pred rokem po zime se tomu nedalo rikat silnice, bylo to asi jako MB dalnice pred par rokama, proste na sraczky, jinak se to vyjadrit neda. Ted je to o necem jinym, vypada to na kvalitni opravu, nastesti tam nejezdi skoro zadny TIRaci, tak to snad vydrzi No LBC-PHA je ted pekna dalnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ještě jeden dotaz, kdy jsi tam jel naposled? protože tahle rychlostka prošla skoro "kompletní" opravou, loni byla většinu roku různě pouzavíraná, ted je povrch troufnu si říct v 90% délky naprosto fajnovej(když to srovná s dálnicí okolo Salzburgu, kde uz prisli na to, že neomezená tam prostě nejde a je tam všude kilo, tak je to nebe a dudy Jojo sem tam jel kdyz uz byl otevrenej ten novej usek pred Pribrami jestli myslis to. Cca 3 mesice z5. Jinak jak to vypadalo driv netusim. Pred rokem po zime se tomu nedalo rikat silnice, bylo to asi jako MB dalnice pred par rokama, proste na sraczky, jinak se to vyjadrit neda. Ted je to o necem jinym, vypada to na kvalitni opravu, nastesti tam nejezdi skoro zadny TIRaci, tak to snad vydrzi No LBC-PHA je ted pekna dalnice Ted uz jo, ale nedavno to byl takovej tankodrom, ze sem si vzdycky vybavil dalnice v Rumunsku a mel stazenou prdel, jeslti tam nebudou mezi dirama a v kolejich behat ovce nebo jezdit konsky povozy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Ani omylem ... kdyz to clovek jezdi kazdej den tak uz si to hodne najezdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ještě jeden dotaz, kdy jsi tam jel naposled? protože tahle rychlostka prošla skoro "kompletní" opravou, loni byla většinu roku různě pouzavíraná, ted je povrch troufnu si říct v 90% délky naprosto fajnovej(když to srovná s dálnicí okolo Salzburgu, kde uz prisli na to, že neomezená tam prostě nejde a je tam všude kilo, tak je to nebe a dudy dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Ani omylem ... kdyz to clovek jezdi kazdej den tak uz si to hodne najezdis to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Ani omylem ... kdyz to clovek jezdi kazdej den tak uz si to hodne najezdis to nechápu No jako, ze nebyl problem jet to od najezdu na dalnici az na cernak furt plnej 180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Ani omylem ... kdyz to clovek jezdi kazdej den tak uz si to hodne najezdis to nechápu MichalF to myslel tak, že si najedeš svoji stopu a potom to můžeš rvát rychleji, když už znáš každou díru. Aspoň já to tak pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Ani omylem ... kdyz to clovek jezdi kazdej den tak uz si to hodne najezdis to nechápu MichalF to myslel tak, že si najedeš svoji stopu a potom to můžeš rvát rychleji, když už znáš každou díru. Aspoň já to tak pochopil ANO ANO .. presne tak sem to myslel ... jak rikam ... deno denne do praglu a z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 jo takhle, ale to asi neni řeč o strakonický, ta na čerňák nevede. fakt je, ze ted v noci bez provozu by strakonicka šla prolítnout od Dubence až po Zbraslav taky plnej knedlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 krysarr to napsal za mě. dřív tam místama i 100km/h bylo moc Ani omylem ... kdyz to clovek jezdi kazdej den tak uz si to hodne najezdis presne - denne boleslav praha a uz sem vedel o kazdy dire a podobne takze uz to pak slo v pohode - a to by nejhorsi usek do LBC podle me, k ty bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Jojo to byl hnus, nastesti uz je to za nami ... zvedl bych tam maximalni povolenou rychlost ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Jojo to byl hnus, nastesti uz je to za nami ... zvedl bych tam maximalni povolenou rychlost ;-) ja tam posledni dobou jezdim prumerne 150, jinak se to neda uz me ta cesta nudi ale jeste ten usek za hoffmanem a zizakem smerem na pragl by mohli dodelat to je porad jak po naletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jo takhle, ale to asi neni řeč o strakonický, ta na čerňák nevede. fakt je, ze ted v noci bez provozu by strakonicka šla prolítnout od Dubence až po Zbraslav taky plnej knedlik to by myslím nešla, jsou tam myslím že 2 zatáčky co docela vynášej a víc než 160 bych je asi nejel. V opačným směru tedy z Prahy ven ta pravá za Mníškem, kde jedeš podle vody... a pak do kopce, ve kterým je omezení na 100 kvůli tomu, že tam je parkoviště a bouda s občerstvením, u který jsem stejně nikdy nikoho neviděl, ale jezdím to pravidelně pátek ven a neděle zpět, někdy sobota... Jinak jsou místa kde se dá letět 200, takže maximum průměr bych viděl tak do těch 180... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) Na chybujícího řidiče kamionu doplatili zase neviní lidé. To je potom i 100km/h moc... http://www.novinky.cz/krimi/dalnici-d2-blo...9184_k3eg7.html Editováno: 13. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 bud doporucena nebo tech 160...normalne jezdim kolem tech 150 to je podle me akorat jezdim 150 normalne kde vim ze jsou radary do 150ti na dalnici nechytaj uz sem jich par projel a nic...doporucena by byla vyhovujici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 bud doporucena nebo tech 160...normalne jezdim kolem tech 150 to je podle me akorat jezdim 150 normalne kde vim ze jsou radary do 150ti na dalnici nechytaj uz sem jich par projel a nic...doporucena by byla vyhovujici... kde sou naky radary, sakra.... na D5..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 podle nové vyhlášky by se někdy v letošním roce měly vybrané rychlostní silnice převést na dálnice a u zbývajících rychlostních silnic prý bude snížena rychlost na 110 km/h, to znamená, že se po nich bude jezdit stejnou rychlostí jako na vybraných úsecích silnic I. třídy. Mezi rychlostní silnice, kde se rychlost sníží na 110 km/h, bude i R4 vedoucí z Prahy do Příbrami, po které pravidelně jezdím. Zajímalo by mě, jaký je váš názor na sníženou rychlost na R4, trochu mě to štve, protože dosud tam byla povolena rychlost 130 km/h a najednou ji sníží. Nevím, jaký to bude mít dopad na řidiče, kteří po R4 jezdili běžně rychlostí kolem 130 km/h, možná si z toho většina nebude nic dělat a budou jezdit i nadále kolem 130 km/h, to je můj názor. Pište vaše názory ke snížené rychlosti na R4, budu se těšit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 je podle vás rychlost 110 km/h, která bude jako nejvyšší dovolená na R4, nízká nebo dostačující? Podle mě je nízká, mělo by zůstat současných 130 km/h. Jaký je váš názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 věděl by někdo, od kdy bude na vybraných silnicích I. třídy platit rychlost 110 km/h a zároveň se na vybraných rychlostních silnicích sníží rychlost na 110 km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 No záleží na našich chytrých hlavách,pokud projdou návrhy tak by to mělo být někdy začátkem příštího roku. Jinak po R4 nejezdím,tak nedokážu posoudit vzhledem k profilu jestli je to málo ,nebo moc těch 110km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2013 Sdílet Vloženo 11. Únor 2013 modrafeldo,to snížení kategorie u R4 má jednu výhodu - nebudeš potřebovat dálniční známku. http://ekonomika.idn...eko-doprava_neh http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/58B47321-2F3D-4F7D-996D-1BEA9185D285/0/111f1mg02001.pdf http://www.ceskedalnice.cz/prilohy/eRka_a_ceskedalnice.pdf http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D7483990-3C48-4F7F-840C-BA56FAEF61FD/0/120813novepojetidalnicnisite.pdf http://forum.ceskedalnice.cz/viewtopic.php?f=16&t=721 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrafelda96 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 jaká je u nás tolerance rychlosti na dálnicích a rychlostních silnicích? Mám na mysli, o kolik km je možné překročit rychlost 130 km/h nebo v budoucnu 110 km/h aniž bych dostal pokutu? Někde jsem slyšel o tolerancích rychlosti, ale nevím, jaká je ta tolerance. Věděl by někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.