wdave Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Ahoj. Předělávám oct I 97 20V po nehodě na RS face. Jde mi o to že mám RS nárazník ale nejsou v něm díry pro ostřikovače, našel jsem návod na skodaoctavia jak je dodělat ale nevím jak je to s díly, dřív jsem tam měl ostřikovače světel, jsou trysky světel u předface a face stejné? a je rozdíl mezi díly ostřikování u RS a Face? Kdybych neměl xenony tak to ani neřeším ale musím je tam dodělat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 no podle mě je to uplně jedno co tam dáš, pokud si je tam měl a máš tam nádobku s motorkem, tak pak už na tryskách nezáleží hlavně aby tam byli. Já mam třeba v plánu ostřikovače z GIV výjížděcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Vyřešeno, můžete to smazat nebo zamčít, Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jariis Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 nechci zakládat nové téma, tak se vám sem vetřu U faceliftu jsou prý z vnitřní strany nárazníku naznačená místa kam udělat díry pro ostřikovače. Je tomu tak i na starém nárazníku před faceliftem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 nevim jestli se na před face dávali ostřikovače nebo xenony, pokud ano tak by mohlo... nejjednoduší bude schodit nárazník a kouknout se, je to pár šroubků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jariis Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 No Xeny asi ne ,ale ostřikovače byli už na Favoritech a Feldách... Sem se ptal právě pro to že se mi to nechce zbytečně sundávat, když tu každý druhý předělává před na face a možná se jim ten starý nárazník doma válí, tak by se třeba mohla nějaká dobrá duše podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.