Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj. Předělávám oct I 97 20V po nehodě na RS face. Jde mi o to že mám RS nárazník ale nejsou v něm díry pro ostřikovače, našel jsem návod na skodaoctavia jak je dodělat ale nevím jak je to s díly, dřív jsem tam měl ostřikovače světel, jsou trysky světel u předface a face stejné? a je rozdíl mezi díly ostřikování u RS a Face? Kdybych neměl xenony tak to ani neřeším ale musím je tam dodělat. Děkuji

Vloženo

no podle mě je to uplně jedno co tam dáš, pokud si je tam měl a máš tam nádobku s motorkem, tak pak už na tryskách nezáleží hlavně aby tam byli.

Já mam třeba v plánu ostřikovače z GIV výjížděcí

• o 3 měsíce později...
Vloženo

nechci zakládat nové téma, tak se vám sem vetřubleh.gif

U faceliftu jsou prý z vnitřní strany nárazníku naznačená místa kam udělat díry pro ostřikovače.

Je tomu tak i na starém nárazníku před faceliftem?

Vloženo

No Xeny asi nebiggrin.gif ,ale ostřikovače byli už na Favoritech a Feldách...

Sem se ptal právě pro to že se mi to nechce zbytečně sundávat, když tu každý druhý předělává před na face a možná se jim ten starý nárazník doma válí, tak by se třeba mohla nějaká dobrá duše podívatbiggrin.gif

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...