Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Panove, rad bych si pres Amazon.com objednal DVD kolekci TV serialu a rad bych vedel jak na to. Moznosti jejich systemu jsem nezkoumal detailne, spis by me zajimaly vase prakticke zkusenosti.. Co a jak abych svou zasilku obdrzel Diky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Anybody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_iceman Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Staci mit platebni kartu s moznosti platby na netu. Jinak bacha na kody zeme u DVD. Me pomerne dost dvd dovezenych z usa v cr nejde. Kupuju je ale v blockbusteru a ne na amazon.com tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ja jsem si tam uz DVD koupil. Koupil jsem je v domeni, ze je stejne budu muset predelat aby mi tady sly, ale pak jsem je na zkousku strcil do DVD prehravace a jak prehravac, tak TV si s nimi naprosto bez problemu poradi To mi ty DVDcka ale privezl znamy z Ameriky, ktery tady byl na navsteve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Z amazon.de no problem, platba Mastercard, kniha došla kuriérom do 7 dní od zaplatenia. A bola ešte lacnejšia, ako keby bola kupovaná priamo u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Martinoslav, co je to prosim za serialy, ze to neni u nas k sehnani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.