bundis Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Ahoj, jsem novým majitelem superba 2,8 tiptronic, r.v.2002., zajímalo by mně jaké mají být volnoběžné otáčky pro tento motor 2,8 AMX a zda je možno je nějak snížit? Dále by mně zajímalo zda se nechá udělat korekce průměrné spotřeby na pal. PC. VAG mám, díky za rady. Budu rád,když mi sem někdo hodí postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Chipnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bundis Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Tuto odpověď jsem nepochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Po zahřátí cca 800. Podle rafičky. Korekce je v řj budíků, přizpůsobení - kanál 03 a hodota 85-115%. Zadáváno např. 00095 jako 95% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bundis Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Díky za odpověď, otáčky se dají snížit přes VAG? Nějaký postup by nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 No já to myslel, tak....někde jsem četl článek o chipu a bylo tam, že se dá tou úpravou snížit právě i chod volnoběžných otáček, tím také spotřeba atd...ale konkrétní postup nvm, to by ti řekla specializovaná firma na tyto úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bundis Vloženo 11. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 No já myslel,že to není takový problém, na mém předchozím autě VW passat B5,5 96KW TDI PD jsem si to přes Vag snížil úplně v pohodě. Ale 2,8 neznám a nevím co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.