jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Takhle vypadá chromový nástavec na normální "prut", přijde bez poštovného na 200 Kč. kdes vyfotil moje auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Takhle vypadá chromový nástavec na normální "prut", přijde bez poštovného na 200 Kč. kdes vyfotil moje auto ? jo hochu a ses vytipovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Já teda poslouchám rádio minimálně, po městě je signál super, ale když vyjedu ven z města, tak se signál ztrácí dřív než u původní, mám chromovou anténu s chromovým spodkem od autostyl Janko a je to podle mě hned lepčí http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d..._anteny___chrom Kde jsi koupil chrom. prut???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak som sa odhodlal a riskol som to. Plutvičku som objednal, pár dní počkal a už sa z nej teším. Vyzerá ozaj super! Len ju ešte nalakovať a uvidíme, či bude pasovať. Teda na strechu pasuje perfektne, ale ešte som nevidel otvor v streche a konektor kabeláže. Nemáte niekto fotku, ako vyzerá lakovaná plutvička? Ale podľa možností v nejakej svetlejšej farbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 A ešte ten konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Tak som sa odhodlal a riskol som to. Plutvičku som objednal, pár dní počkal a už sa z nej teším. Vyzerá ozaj super! Len ju ešte nalakovať a uvidíme, či bude pasovať. Teda na strechu pasuje perfektne, ale ešte som nevidel otvor v streche a konektor kabeláže.Nemáte niekto fotku, ako vyzerá lakovaná plutvička? Ale podľa možností v nejakej svetlejšej farbe. Vypadá fakt hezky, je to z BMW, VW nebo AUDI? a máš vyzkoušeno, jaký bude mít příjem? (Jde o to aby nebyla vhodná pouze pro GSM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Teď jsem si teprve prohlédl konektor... takže VW nebo AUDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Diamant: Vyborne, byl jsi rychlejsi nez ja... Tak dej jeste vedet, jestli se to da v pohode prichytit a pripojit. Jinak at jsem hledal jak jsem hledal, lakovanou jsem nikde nenasel... Ale ja mam cerny auto, takze by to nebyl problem - krome toho, na zluty by to mohl byt taky zajimavej kontrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Je to anténa z VW. Audi má iné antény. Čierna už asi nebude, lebo už je nastriekaná základom na plasty. Zajtra dostane dve vrstvy žltej a ak budú otvorené autolaky, tak v nedeľu aj bezfarebný krycí lak. Prichytiť myslím pôjde bez problémov, je na okrúhlu dieru. A pripojenie zrejme tiež nebude problém, lebo to vyzerá tak, ako keby bol na kábliku nalisovaný koaxiálny konektor a ten je iba vložený do toho plastového púzdra. Pravdepodobne sa budú tie púzdra od seba odličovať tvarom, aby nešli zameniť. Ale po odistení poistky asi pôjde to púzdro vymeniť za iné. No tajne verím, že to je anténa aj pre rádio. Priznávam, že to tak nevyzerá. Vnútornosti antény sa mi príliš nepozdávajú. V prvom rade tam nie je žiadny predzosilňovač. Ale všetko sa uvidí, keď sa dostanem k spodku antény v aute. Ak nebude sedieť konektor, tak to je jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 No tajne verím, že to je anténa aj pre rádio. Priznávam, že to tak nevyzerá. Vnútornosti antény sa mi príliš nepozdávajú. V prvom rade tam nie je žiadny predzosilňovač. Ale všetko sa uvidí, keď sa dostanem k spodku antény v aute. Ak nebude sedieť konektor, tak to je jasné. To právě ten problém, přeji Ti, ať je to anténa i pro rádio, moje zkušenost s "ploutvičkou" - i když na jiném autě je také v tomto vlákně o pár příspěvků výše. Bohužel, ploutvička byla pak víceméně pro ozdobu, pro příjem rádia nebyla vhodná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Obávam sa, že keďže je to z Golfu V, bude to bez fm antény - u G5 je anténa buď v zadnom skle, alebo klasický prút pre najnižšiu výbavu. U Passatu Variant je zasa anténa v zadných bočných oknách, plutvička znova len pre gsm/navi. Držím palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 konecne. kde se to objednava? primo ve VW?to je teda antena z G5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Luke - objednáva sa u VW, číslo dielu je 2K0 035 507, ak ti stačí verzia s GSM. Plutvička je pre viac modelov zhodná (G5, G5+, Pass Variant). Ona totiž žiadna plutvička (VW, Audi) neobsahuje anténu rádio. Jedine všakovaké kombinácie GSM, TV, GPS a DO kúrenia. Ako už tu padlo, rozhlasový signál sa prijíma zadným sklom, resp. sklami. Vyžaduje to ale sústavu zosilňovačov a filtrov a nejaké vývody z odporovej dráhy na skle naviac. Ale stále uvažujem nad inou alternatívou FM príjmu. Ak to uspokojivo vyriešim, tak bude plutvička na streche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Možná se dočkáme, že O II MY 2008 bude mít jako mimořádnou výbavu ploutvičku a k tomu anténu pro rádio v bočním skle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Bojím sa, že nedočkáme! Ako som tak pozeral, tak to nie je rozhodne lacná záležitosť. Predsa len, je to mnoho komponentov navyše. Okrem toho u liftbacku by museli upraviť zadné sklo a bočné sklá u kombíkov by boli celkom iné. Ale prekvapuje ma, že to neriešia skôr dvoma anténami v nárazníkoch. Myslím, že práve Volvo má anténu v nárazníku. Ke ale pravda, že pri státí v kolóne môžu viac cloniť signál ostatné autá, než keď je anténa vyššie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 aha, tak to je spatne . sakra...potrebuju to jenom na radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 No to sa asi budeš musieť s plutvičkou rozlúčiť. Už jedine, že by tam šla dať z BMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 no uvidime, treba casem. z BMW o tom pochybuju, podle me bude mit jinej tvar strechy a nemam nikoho, kdo by mi ji pujcil na zkousku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Dnes som preskúmal našu A8 a je na streche úplne identická plutvička, ako tá, čo som kúpil ja, ale ten spodný diel je viac vyklenutý, aby sa prispôsobil tvaru strechy. Anténa pre rádio je ale tak ako u ostaných modelov s plutvičkou v zadnom skle. V jeho hornej polovičke je samotná anténa. V tejto časti sklo nie je ani pokovené. Vyhrievanie skla je riešené hustými a tenučkými vláknami v skle, viditeľnými len veľmi zblízka. Anténa je realizovaná rovnakou vodivou hmotou, ako na Octavii celé vyhrievanie skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Sakra fix, takze jak to procitam, tak ploutvicka je slepa ulicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 No pokiaľ sa vyrieši príjem rádia inak, tak nie! Ja tú svoju plutvičku už lakujem. Ale zatiaľ sa na ňu budem asi len pozerať na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 Různé typy antén jsou např. k mání Tadyale mě osobně se žádná z nich nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Keď už inú anténu, tak určite nie prút na streche. Ja vidím jediné možné riešenie v zabudovaní antény na príjem rádia inam (u mňa asi jedine do predného a zadného nárazníka) a potom sa uvolní príestor pre plutvičku. Len by to chcelo zohnať ozaj kvalitnú anténu a kľudne môže byť aj poriadne veľká! Nárazník je veľký a dlhý, tam sa zmestí. Neviete niekto o niečom? Ak by chcel niekto vidieť tú moju plutvičku už nalakovanú, tak tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11320&st=120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Zistil som novinku ohľadom BMW plutvičky. Hoci je výrazne väčšia, taktiež neobsahuje FM anténu. Anténa je rovnako ako u VW a Audi v bočných sklách prípadne v zadnom. Takže je viac než pravdepodobné, že žiadna plutvička (ani inej značky) nebude vedieť prijímať FM signál. Zrejme je ten priestor už príliš malý. A mám dojem, že u Škodovky je prútová anténa prítomná zrejme kvoli cene, nakoľko tie antény v skle vyžaduú niekoľko filtrov (nie sú lacné) a ak sú antény v bočných sklách, tak všetko vrátane zosilňovača treba hneď 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) Tak po nejakym patrani jsem nasel ploutvicku s prijmem FM. http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/go...?strGoodsID=390 Nemate uz ji nekdo namontovanou? Nebo je tu jeste ta sama, ale i s prijmem GSM a GPS!! (Rozmery jsou stejny) http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/go...strGoodsID=2961 Editováno: 21. Květen 2007, autor: Zdenek Dolezel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.