simo15 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravim, v servise mi diagnostikovali zavadu snimaca polohy vackoveho hriadela. Nakolko neviem ci je dolezite toto riesit, obraciam sa na vas s otazkou aku ma vobec funkciu tento snimac ? Octavia 1.8T, 110kW, r.v.99 Vdaka za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOMINIK 23 Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Ahoj tak já měl stejnou závadu a určitě bych to řešil jak kvůli spotřebě benzínu,tak i z důvodu že ti benzín střiká před zavřený ventil a přebytek paliva se ti pak nespálí a steče po válci do oleje!Doporučuji koupit kvalitní snímač a né žádnou čínu...já jsem koupil nevědomě čínu a za dva měsíce jsem ho měnil za originál bosch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simo15 Vloženo 10. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Aj sa mi zdalo, ze mam nejaku velku spotrebu... Udajne je ten snimac viditelne poskodeny a mne robi problem startovanie. Pokial nepridam pri startovani trochu plyn, tak mi otacky kolisu a zdochne mi to pri startovani. Ked uz na aute prejdem a motor je zohriaty, nastartuje uz bez kolisania otacok aj bez pridania plynu bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.