Publikováno Červen 10, 201114 r Nemohu otevřít zavazadlový prostor u fabky combi s centrálním uzavíráním. Po odemčení zámku dveří řidiče západky se otevřou a auto je přístupné. Po zmáčknutí tlačítka u dveří zavazadlového prostoru je slyšet cvaknutí, ale dveře nejde zvednot. Prosím o radu jak eventuelně postupovat při odstraňování tohoto problému, protože už šílím. Moc a moc děkuji!
Červen 15, 201114 r Tak to se přidám k dotazu, neboť dnes ráno jsem dal tašku do kufru, zavřu a kufr odskočil, ale už jsem ho neotevřel, tlačítko cvaká a nic, pákou od řidiče to taky nejde, jde naprázdno a je slyšet že něco vzadu rachtá když s ní hýbu?
Červen 15, 201114 r Vyřešeno, odklopil jsem sedačky, odendal krytku zámku, nechápu jakým způsobem se dostal plechový mechanismus pod páčku odjištění, když má být nad ní, trochu jsem zapáčil a páčku odjistil, ale byla to fuška na 5 min. A už to zase maká.... Upraveno Červen 15, 201114 r od Octavinek
Červen 15, 201114 r Zdárec, tak mě to začlo nedávno dělat taky! Mám Combi centrál a dodělávanou dálku (neorigo), žádnou páčku vevnitř nemám! Někdy se to odemkne a někdy ne, musim třeba 5x i víc odemknout a zamknout než to de otevřít. Je to nepravidelný někdy to funguje několik dní a pak to třeba v jednom dni neotevřu třikrát!!! Kamarád mi řek že se mu to jednou stalo a byl to ukroucenej kablík co vede k mikrospínači u zadních dveří! Je to ale prej pakárna měnit!!
Červen 15, 201114 r Vyřešeno, odklopil jsem sedačky, odendal krytku zámku, nechápu jakým způsobem se dostal plechový mechanismus pod páčku odjištění, když má být nad ní, trochu jsem zapáčil a páčku odjistil, ale byla to fuška na 5 min. A už to zase maká.... Jo tak přesně tohle se mi loni stalo taky, zavřel jsem ale blbec tužku do toho zámku, no a ten mechanismus se ohnul.. Jíra Upraveno Červen 15, 201114 r od Jíra_82
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.