jarin57 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Fakt dobrej kámoš ,raději si najdi jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Jako chyba se stane, ale tohle je docela velká hrubka no našel jsem servis kde jsou fajn a ve středu uvidím jak odvádějí svou práci, takže když se osvědčí mám nového kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 já jen věřil kámošovi, že dal všechno tak jak má.. staré dobré porekadlo "dôveruj,ale preveruj" stále platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Pravda, ale jsem laik tak mi nic jinýho než věřit nezbývalo. Tohle mám do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 dôležité,že sa nič vážne nestalo...auto dať do poriadku ako sa patrí a ide sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 V servisu říkali, že kdybych s tím ještě chvíli jezdil tak by se něco vážnýho stalo najel jsem s tím 1500 km, asi mám zázračný auto, že to vydrželo už aby to bylo, abych měl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.