Martin35 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Ríšo , Brňák nebrňák , ale celkově moraváku je dost , ne ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Jasan Martine, je vás dost, ale mohlo to být ještě lepší. Chybí tu třeba Petr (Vlach) s Martinem (Laras). Naposledy byli v Pasohlávkách a KubinoS mi je tím Brnem připomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Ok supové, když to tady tak čtu tak by tam asi znojmák chybět neměl,co? Budu tam taky Takže přibil Jára ze Znojma 2.8 V6 chicht... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Hmmmmmmmm krásná práce.Tak to je už 14 kousků.Stravovací experte budeš muset přiobjednat asi místa v restauraci což je ovšem dle mého příjemná povinnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 No bodejď Jarda Soukup, dyť to máš za humnama... sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Víťo, máš pravdu, toto by skutečně měla být příjemná záležitost, ale aby nakonec nemuseli kvůli "SUPÁKŮM" U Bazalů přistavovat!? Je to nádhera, že budeme taková početná "SUPÍ BANDA", jak říká náš guru RIBA!!! To Martin35: Martine, tak začínám mít obavy, aby jste nakonec nevyhlásili "SVOBODNOU REPUBLIKU MORAVSKEJCH SUPŮ", ale neboj, ono těch čehuňů bude taky hafo! Ty jsi snad Ríšovi slíbil extra demižonek, že Ti tak nahrává? Kucí, je to nádhera, blíží se nám to a teď musím zapůsobit na tu mojí HEXE, aby to počasí zařídila! Jinak, když byl u mne Jára - Ace Ventura, tak jsme mimo jiné probírali thema "dříví" a vyslovil jsem obavu, že by jsme neměli spoléhat na to, že to tam bude jako na jaře, jelikož je po sezoně, ale to vlastně uvidíme hned dopoledne a když by jsme viděli, že je problém se dřevem, tak by jsme jej koupili při cestě z oběda. Tak teď už jen se modlit k tomu nahoře, aby nám dopřál počasí jako na jaře! Editováno: 7. Září 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Ok supové, když to tady tak čtu tak by tam asi znojmák chybět neměl,co? Budu tam taky Takže přibil Jára ze Znojma 2.8 V6 chicht... Výborně, ještě napiš jestli zůstáváš přes noc a jestli jedeš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) Ahoj bando. Tak tu máme naplánovaný druhý dvoudenní klubový sraz superbů. Tentokráte trochu s předstihem, aby jste s tím mohli počítat a mohli se zúčastnit alespoň v takovém počtu jako v květnu. Všichni jste srdečně zváni a těšíme se na setkání. Termín konání: 17.9. - 18.9.2011 Místo konání: Vranovská pláž http://www.vranovska-plaz.cz/ Pánové a případně dámy, je potřeba, aby se většina z Vás na sraz přihlásila závazně do čtvrtka 25.8.2011. Je to z důvodu rezervace ubytování. Neměl by být problém pro opozdilce či nerozhodnuté ani po tomto termínu ubytování zajistit. Děkujeme a hurá do toho. Richard, Víťa a stravovací expert Karel :kol-35: Seznam přihlášených na sraz: RIBA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LANNY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) VICK + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MARTIN35 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) LAAM + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PASSPORT5 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) PENY + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) ACE VENTURA + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) STANKRA6 (jedna noc chata jedna osoba) MORAVECMILAN21 (jedna noc chata jedna osoba) MA_RA1 + 1 (jedna noc chata po dvě osoby) MARCUSV (jedna noc chata jedna osoba) KUBINOS (bez ubytování) JAROSLAV.SOUKUP +1 (bez ubytování) CASTOR603 + ? (ubytování ?) Editováno: 16. Září 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 No paráda, pěkně se to rozjelo. Už se těším. Nakonec přijedu sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 jo jo Jardo vypadá to na nový rekord když pominu jednodenní sraz v Plasech kdysi dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Tak jak všichni pěkně kvitujete, "pěkně se nám to rozjelo", což je jen dobře - už činím řádná opatření ohledně našeho sobotního oběda U Bazalů! Docela jsem zvažoval, zda jim nemáme podat návrh na přístavbu Ale jinak si myslím, že nám nejde o žádné rekordy, ale že se sešla dobrá parta a jak náš "guru Richard" říká - "SPRÁVNÁ SUPÍ BANDA" Pěkně se nám to blíží a tak už jen, aby to počasí nám vyšlo! No snažím se tu moji "HEXE" správně nasměrovat, ale doufám, že už kvůli sobě samotné to zařídí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 tak se po dlouhé době hlásím sem.....těším se ,až zase popovídáme a bude sranda,dlouho jsem se tady neobjevil,od dovolený bylo tolik práce a starostí...že ani nevím,jak srpen utekl... David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 No sláva, včera jsme o tobě s Karlem mluvili. Bylo nám divný kam jsi se ztratil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 To víš Ríšo, dnes dopoledne mi to nedalo a Davidovi jsem poslal SZ s tím, že už máme o něj starost a on se obratem smskou ozval s omluvou velkého zápřahu - no v podstatě to co tady napsal. Je to kluk šikovnej a zodpovědnej, ale holt hodně vytíženej, což je nutno mu připsat k dobru! My se taky už těšíme a na Tebe Davide ještě extra!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Výborně, ještě napiš jestli zůstáváš přes noc a jestli jedeš sám. Dojel bych s manželkou a ubytování není potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Chtěl bych požádat,zda někdo nemáte na prodej jednu nálepku ,,super clubu,, a byl mi jí ochoten dovést na sraz.Nepohrnul bych ani tím nápisem škoda home. Děkuji a těším se .......už jenom 8. dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 o tu nálepku bych měl taky zájem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2011 (editace) Ty nálepky pro nás dělával Luky15, ale už jsem ho na fóru neviděl tak dva roky. Nebo můžete zkusit JohanaJFV. Vím, že si jí na svoje auto dělal sám a třeba by se do toho pustil. Zkuste jim napsat SZ. Editováno: 9. Září 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 To Riba and Lanny: ahoj klucí,no díky za starost....je to milý číst,že jste na mě nezapomněli,prostě toho bylo opravdu moc,teď jen řeším preventivně,ten šestihran na olejovém čerpadle,známýmu se to vysypalo,já mám 220 tis km,a mám normálně strach jezdit....tak to řeším dopředu snad se stihnu tomu vyhnout,ale ofiko zlepšení neexistuje,tak budu muset improvizovat a asi do toho vyvažovacího hřídele udělat větší šestihran a necht udělat i tu hřídel a pak to dát do hromady....bude to asi oříšek,ale určitě to jde ,proto už ted sháním nějaký vadný vyvažovací hřídele aby to bylo na čem vyzkoušet,musí se jich všude válet dost ,bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Kluci s nálepkama se obraťte na člena Luky15. Pár měsíců zpět jsem je od něj objednával. Měli byste ho zastihnout přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 To Passport5: Davide, to víš, že jsme si dělali starosti, vždycky alespoň jednou týdně a teď jsi se tak dlouho neozval, ale chápeme to a je to, jak je vidět v cajku! Ty Tvé starosti Ti nezávidím, pokud vím tak je to nějaká slabina té Tvé motorizace, no hlavně aby jsi to zvládnul, já ale vím, že jsi kluk šikovnej a tak nemám starost! Jinak já mám problém s poplašnou sirénou, mám ji rozebranou, myslel jsem, že si baterku vyměním a ONI MAKARÓNI to skutečně udělali tak, aby jsi se k tomu nedostal - je to celé zalité a za novou chtějí víc jak 4 tis. - no to mne mohou milovat! Tak panstvo, za týden se už pomalu budeme chystat a snad i to počasí nám HEXE přičaruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) Ty nálepky pro nás dělával Luky15, ale už jsem ho na fóru neviděl tak dva roky. Nebo můžete zkusit JohanaJFV. Vím, že si jí na svoje auto dělal sám a třeba by se do toho pustil. Zkuste jim napsat SZ. Tak jsem napsal oboum dvoum......ten Luky15 byl naposledy přihlášenej 7 června a Johan myslím v srpnu,tak snad se někdo ozve. Spíš sem myslel jestli se někomu neválí jedna doma. Jinak díky za info To Lanny: kdo to je ta Hexe ? Nějaká bohyně počasí ? Editováno: 10. Září 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 To stankra6: Milý příteli, už při jarním srazu to tady "RIBA" uváděl na pravou míru! Je vidět, že jsi naše vlákna neštudoval až tak podrobně a tedy pro Tvoji informovanost uvádím: HEXE = ČARODĚJNICE! Je to německy. Ale všichni co jsme byli na jaře doufáme, že i teď za týden nám to počasí přihraje?! Kucí, víte, že už za týden budeme s největší pravděpodobností po dobré baště!? A nebo si budeme nandavat dobrůtky na dojetí, ale každopádně se těšíme! Já se dnes morduju s poplašnou sirénou, resp. je asi v háji ta baterka v ní a nemohu se do toho dostat¨, nedělal jste už to někdo? Každá rada dobrá! Všem hezkej zbytek víkendu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ahoj, tak už se nám to blížíííí !! A vypadá to , že jestli se nepokazí počasí tak sebou vezmem i naše 2 ratolesti , ale uvidíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Chtěl bych požádat,zda někdo nemáte na prodej jednu nálepku ,,super clubu,, a byl mi jí ochoten dovést na sraz.Nepohrnul bych ani tím nápisem škoda home. Děkuji a těším se .......už jenom 8. dní tak už to mám naložené v autě.Našel jsem nějakou nálepku superbclub tak se koukneš a jak budeš chtít tak si ji vemeš.Jo a přibalil jsem i velkou nálepku skodahome jak jsi tu psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.