tovan2 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Dobrý večer, nefungují mi ostřikovače světel, superba I. mám cca 2 měsíce takže nejsem ještě úplně sžitý s vozem, proto prosím o radu zda tam není nějaký fígl(kdy ano a kdy nefugují).Děkuji Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 přečti si návod k autu,pokud nepomůže,napiš co to dělá nebo nedělá,mě stříkaj v cyklech jednou za tři ostříknutí na sklo,stříkají při zapnutejch bixenonech,atd...je třeba dýl podržet ostřikovače atd...je toho víc....v návodu je to popsáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Přesně tak a podobné téma tady je taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovan2 Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Děkuji, vyšeřila to výměna motorku ostřikovačů světel:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.