Kacany Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Zdravim, mam takový dost závažný problém, včera jsem trochu přidal hlasitost na radiu a po chvíli se rádio restartovalo a po přidání určité hlasitosti se tahle situace opakovala, když jsem to zkusil za půl hodiny, rádio už ani nehraje a pouze se zapíná, vypíná. Jenže mám nastavené automatické zamykání a po vytažení klíče ze spínačky se to odemyká, to už nedělá od té doby co blbe radio, vidím to na problém v kabelech, ale nevím přesně co a jak hledat, máte někdo zkušenost. (Radio je v pořádku, zkoušel jsem ho na jiném autě a jedná se o vůz F1 RS rv 2004). Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Sice opožděně, ale vím kde byl zakopán pes, bylo to v mini nožové pojistce, na zamykání, je zajímavý jak je tohle všechno propojený 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.