muty Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Zdravim vsechny, mam nejspise dosti laickou otazku, ale priznavam ze tento obor mi neni prilis znamy. Od posledniho ukradeneho radia z me feldy jsem nove neporizoval a tedka mi zbyl navic jeden chytry telefon, ktery bych rad pouzil misto autoradia (prehravani mp3, navigace atd). Z telefonu v pohode dostanu 3,5 jackem linkovy vstup, ale nevim jak to dostat do reproduktoru. Staci pouze redukce na patricne jacky? Diky moc za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Nevím nevím jestli něco takového existuje ale spíš bych řek že ti ten telefon repraky nerozhýbe asi nebude mit výkon na repro v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muty Vloženo 23. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 No nejspise, existuje ale asi bude potreba nejaka hracka mezi to - vim, ze se to delalo prave pro Iphone. SLo mi o to, jestli s tim nema nekdo zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Takových "hraček" je po netu doslova 6 půlek (rozuměj TŘI PRDELE...) - HLEDEJ třeba Googlem slovo AUTOZESILOVAČ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.