Publikováno Červen 22, 201114 r Panove, nesetkali jste se s tim, ze od LP dveri při rychlostech nad 130 km/h se ozyva aerodynamicky hluk? ( svisteni, jako je treba pri nedovrenem oknu a pod...). Okno je vsak zavrene, na tesneni dveri take vizualne nic zvlastniho:-(. Diky V.
Červen 22, 201114 r Že by hagusy ??? Nech se svézt jako spolujezdec a uvidíš, že to nad 130 km/h bude hučet i od PP dveří.
Červen 22, 201114 r Občas zvýšený hluk vnímám také, ale spíše, když je mokrá silnice, kdy je hukot od pneumatik větší. Vždy mě to nutí mrknout na přístrojovku, zda jsou zavřené všechny dveře a rozhlédnout se, zda jsou vytažená okna. Není to ale nějak extra markantní.
Červen 22, 201114 r Autor rekl bych, ze hagusy to nebudou, protoze tento hluk od LP dveri je vniman i ze strany spolujezdce, a u PP dveri to nedela :-(. Jsem objednan v so do servisu na serizeni 5. dveri, tak uvidim, co mi na toto reknou. diky V.
Červen 22, 201114 r Me menili tesneni dveri - nejdriv v jednech prednich dverich, pak v druhych a nakonec to jeste jednou po sobe opravovali. Ale zavada odstranena a uz nic nehuci. Delalo to jenom nekdy pri bocnim vetru apod., ale podfukovalo to solidne (samozrejme ne az dovnitr do kabiny).
Červen 22, 201114 r chlapi má to takéto prejavy: Aerohluk od predných dverí pri rychlosti okolo 100km/h....(hluk podobný nájazdu vozidla na bielu okrajovú čiaru na vozovke)
Červen 23, 201114 r Autor V mem pripade to je opravdu zvuk - svisteni jako by nebylo dovrene okno, ale pocitove to nikde neprotahuje, jen ten zvuk:-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.