TomasB Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Kluci, chtěl bych si něco ověřit, jste někdo schopni podle SPZ říct majitele? Nebo alespoň je-li majitel určitá osoba ve smyslu ano, je ne, není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Párkrát jsem to taky potřeboval, chce to známého u PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Taky bych potreboval, jeste mam nekde dve SPZ napsany, uz sem to tu jednou i poptaval, ale nikdo se tim nechce nahlas moc pochlubit, ze ma tu moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Nic ve zlým,ale kámoš je opravdu charakter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ty by si to potřeboval?z jakého důvodu?smím li o vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ty by si to potřeboval?z jakého důvodu?smím li o vědět. potřebuji si ověřit, jestli mně jeden člověk nelakuje. Dluží mi nějaký love, který sice nakonec splácí a dnes za mnou přijel se splátkou jiným(lepším) autem a tvrdil, že mu jeho ukradli a tohle má půjčený. No a já bych si to rád proklepl, jestli náhodou není jeho. To by mně fakt nasralo. Sice mu chybí splatit už jen poslední 2 splátky po 2000,-, ale vzhledem k tomu, že to mělo být splacený už před rokem by mně to fakt nasralo. Pokud někdo můžete a nechcete veřejně, písněte SZ. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 ty by si to potřeboval?z jakého důvodu?smím li o vědět. potřebuji si ověřit, jestli mně jeden člověk nelakuje. Dluží mi nějaký love, který sice nakonec splácí a dnes za mnou přijel se splátkou jiným(lepším) autem a tvrdil, že mu jeho ukradli a tohle má půjčený. No a já bych si to rád proklepl, jestli náhodou není jeho. To by mně fakt nasralo. Sice mu chybí splatit už jen poslední 2 splátky po 2000,-, ale vzhledem k tomu, že to mělo být splacený už před rokem by mně to fakt nasralo. Pokud někdo můžete a nechcete veřejně, písněte SZ. Díky Tak to auto nabourej svým autem a dozvíš se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Nic ve zlým,ale kámoš je opravdu charakter Jo to je, uz mi skoro rok dluzi prachy, uz zacal ale zase i komunikovat. A to je kamos od malicka, a ted vyvadi jak magor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ja myslim, ze on ma na mysli toho, co to muze zjistit, ale jenom za prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Pro známí se dá zjistit vše ,ale jak říkám jen pro známí takle je to vo hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 ja myslim, ze on ma na mysli toho, co to muze zjistit, ale jenom za prachy To je tataz osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Nic ve zlým,ale kámoš je opravdu charakter Jo to je, uz mi skoro rok dluzi prachy, uz zacal ale zase i komunikovat. A to je kamos od malicka, a ted vyvadi jak magor A proto nepůjčuju prachy a ať se na mne dívá kdo chce jak chce. Kmarádi mi zůstanou a já nemusím z nikoho nic vymáhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Nic ve zlým,ale kámoš je opravdu charakter Jo to je, uz mi skoro rok dluzi prachy, uz zacal ale zase i komunikovat. A to je kamos od malicka, a ted vyvadi jak magor A proto nepůjčuju prachy a ať se na mne dívá kdo chce jak chce. Kmarádi mi zůstanou a já nemusím z nikoho nic vymáhat jj, svatá pravda, tímhle volem jsem skončil a nikomu nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Nic ve zlým,ale kámoš je opravdu charakter Jo to je, uz mi skoro rok dluzi prachy, uz zacal ale zase i komunikovat. A to je kamos od malicka, a ted vyvadi jak magor A proto nepůjčuju prachy a ať se na mne dívá kdo chce jak chce. Kmarádi mi zůstanou a já nemusím z nikoho nic vymáhat ty bys nemohl toto prověřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 jj, svatá pravda, tímhle volem jsem skončil a nikomu nic. Taky sem se poucil. Akorat sme si s timhle manikem pucovali uz hodnekrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 protoze je to o pruser... Jak říkáš nikomu se do toho nechce! Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy Hovno kámoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.