Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci, chtěl bych si něco ověřit, jste někdo schopni podle SPZ říct majitele? Nebo alespoň je-li majitel určitá osoba ve smyslu ano, je ne, není?

Párkrát jsem to taky potřeboval, chce to známého u PČR.

Taky bych potreboval, jeste mam nekde dve SPZ napsany, uz sem to tu jednou i poptaval, ale nikdo se tim nechce nahlas moc pochlubit, ze ma tu moznost :(

protoze je to o pruser...

Jak říkáš nikomu se do toho nechce!

Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy :)

Presne, mam i kamose, co muze, ale jen pro svy potreby, pro me uz nechtel, leda za prachy :)

Nic ve zlým,ale kámoš je opravdu charakter <_<

ty by si to potřeboval?z jakého důvodu?smím li o vědět.

• Autor

potřebuji si ověřit, jestli mně jeden člověk nelakuje. Dluží mi nějaký love, který sice nakonec splácí a dnes za mnou přijel se splátkou jiným(lepším) autem a tvrdil, že mu jeho ukradli a tohle má půjčený. No a já bych si to rád proklepl, jestli náhodou není jeho. To by mně fakt nasralo. Sice mu chybí splatit už jen poslední 2 splátky po 2000,-, ale vzhledem k tomu, že to mělo být splacený už před rokem by mně to fakt nasralo.

Pokud někdo můžete a nechcete veřejně, písněte SZ. Díky

potřebuji si ověřit, jestli mně jeden člověk nelakuje. Dluží mi nějaký love, který sice nakonec splácí a dnes za mnou přijel se splátkou jiným(lepším) autem a tvrdil, že mu jeho ukradli a tohle má půjčený. No a já bych si to rád proklepl, jestli náhodou není jeho. To by mně fakt nasralo. Sice mu chybí splatit už jen poslední 2 splátky po 2000,-, ale vzhledem k tomu, že to mělo být splacený už před rokem by mně to fakt nasralo.

Pokud někdo můžete a nechcete veřejně, písněte SZ. Díky

Tak to auto nabourej svým autem a dozvíš se to... ;)

Jo to je, uz mi skoro rok dluzi prachy, uz zacal ale zase i komunikovat. A to je kamos od malicka, a ted vyvadi jak magor fuck:(

ja myslim, ze on ma na mysli toho, co to muze zjistit, ale jenom za prachy

Pro známí se dá zjistit vše ,ale jak říkám jen pro známí takle je to vo hubu

ja myslim, ze on ma na mysli toho, co to muze zjistit, ale jenom za prachy

To je tataz osoba :)

aha :)

Jo to je, uz mi skoro rok dluzi prachy, uz zacal ale zase i komunikovat. A to je kamos od malicka, a ted vyvadi jak magor fuck:(

A proto nepůjčuju prachy a ať se na mne dívá kdo chce jak chce. Kmarádi mi zůstanou a já nemusím z nikoho nic vymáhat

• Autor

A proto nepůjčuju prachy a ať se na mne dívá kdo chce jak chce. Kmarádi mi zůstanou a já nemusím z nikoho nic vymáhat

jj, svatá pravda, tímhle volem jsem skončil a nikomu nic.

• Autor

ty bys nemohl toto prověřit?

jj, svatá pravda, tímhle volem jsem skončil a nikomu nic.

Taky sem se poucil. Akorat sme si s timhle manikem pucovali uz hodnekrat :(

• 2 týdny později...

Hovno kámoš

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.