Publikováno Červen 27, 201114 r Seruste, nedavno (cosi vyse tyzdna) kupil som si auto, Fabiu 1.4 MPi 50kW 2002 LPG (montovane roku 2005, lovato). Moje prve, vlastne, krasne a trochu hrdzave. Od zaciatku na plyne netahala moc dobre (pri kupe sme to zvalili na malo plynu v nadrzi, po kupe sa uz s vami nikto v bazari moc bavit nechce), prejavuje sa to klasicky takym tym trhanym LPG chodom motora, obcas sa objavil kratkodoby vizualny vnem v podobe zltej elektro kontrolky. Vcera sa problem vyostril, trhanie zacalo byt omnoho citelnejsie, tusim 1x vyfuklo zmes do sania, prepinanie na plyn trvalo neumerne dlho, po naslednom prepnuti na benzin auto zrazu v jednom bode stratilo tah, zlta kontrolka suvisle svietila.. po niekolkych kilometroch problem ustal, kontrolka zhasla, auto pokracovalo na benzin normalne, na LPG dalej v mierne nekulturnom chode ako na zaciatku.. aj som si povedal ze mozno sviecky, ale preco by potom svietila kontrolka elektra?, zapchaty filter na LPG pri probleme s pohonom na benzin odpada.. kablove rozvody? lambda? pls help + vdaka
Červen 27, 201114 r Autor urcite to tak pojdem riesit. len potrebujem vediet viac aby ma nekrutili.. Upraveno Červen 27, 201114 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Červen 29, 201114 r Autor Je tam splynovac, ale ci je to sekvencny alebo zmiesavaci typ som sa nikde nedopatral. LOVATO LFA15. predpokladam zmiesavaci.. (papiere k navodu na obsluhu a udrzbu co som pri kupe obdrzal su na typ LFE01-LFE03, resp. LOC 01, takze som z toho tak trochu jelen).
Červen 29, 201114 r Od zaciatku na plyne netahala moc dobre (pri kupe sme to zvalili na malo plynu v nadrzi, No tak z takového bazaru bych nekoupil ani tříkolku! Auto na plyn jede pořád stejně dokud neklesne tlak nebo hladina (nevím přesně jak to tam funguje ) na takovou úroveň, že se to přepne na benzín. Často vyjiždíme plyn úplně nadoraz a celou dobu auto jede stejně až do samotného přepnutí..
Červen 30, 201114 r Podle mě by se mělo jednat o klasiku, tzn směšovací. Jeden z problémů může být vada elektroniky řídícího systému krokového motorku a nebo vada krokového motorku. Druhá závada může být zanešený reduktor provozem, případně filtr kapal fáze. Doporučuji rovněž zkontrolovat stav vzduchového filtru, případně seřízení bohatosti směsi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.