Whitefabia Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 chlapci chcem sa opytat kto ma Fabiu RS a ma origo xenony aj cidla ??? potreboval by som, ci by nebol niekto taky dobry a nenakamerovoval by mi jeden zaber na stenu ako sa zdvihaju cocky ... respektive svetlo na stene a druhy zaber ako sa hybe svetlo - cocka ... dakujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Jestli myslíš jak se po zapnutí klíčku pohnou čočky nahoru a dolů, jak u jiných aut, tak toto mi nikdy fabka nedělala. A ještě jsem to na žádné neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 28. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 no ved preto chcem vediet ci vobec to ma robit original xenon u fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 30. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 bude niekto ochotny ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 zavolej do škodovky, tam ti to řeknou s jistotou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Mám f1rs 2003 a samozřejmě se po startu nic takového neděje.Bylo to tu kdysi probíráno.U tohoto auta (asi jen u tohoto)je použita statická regulace sklonu světel a nikoli dynamická,jako třeba u superba .Vysvětloval to někdo ze škodovky.Funguje to tak,že když změna výšky, třeba nastoupením-naložením je delší než 10sekund,tak se sklon upraví sám,ale pomalu.Né skokově jako u dynamické regulace.Je to prý proto,že sportovmí vozy při řazení a akceleraci se rychle nakláněj ,a regulace by to nezvládala.Závada na této statické regulaci není diagnostikovatelná wagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pablo_rs Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Ahoj, toto se u F1 RS neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 8. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 diki chlapci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.