Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,

uvažuji o koupi nové Octavie II RS 2.0 TDI. To auto se mi vždycky líbilo, liší se od ostatních Oktávií, má konečně slušné sedačky i dobrý motor.

Jen mě trápí podvozek - všude v recenzích i testech (v ČR i zahraničí) čtu, že podvozek je až moc tvrdý (např. oproti sportovnímu podvozku od MB, BMW či Audi).

Máte někdo zkušenosti? Je to v ČR opravdu nepoužitelné? Jezdím poměrně hodně - ca. 40.000 km/rok, často i na tankodromu jménem D1, nechci si na 3-4 roky koupit auto, které ze mě vyklepe duši.

Díky moc za Vaše názory!

Zdraví

Martin

Vloženo

Máme benzinovou verzi ze seriovým podvozkem na 18" kolech a nezdá se mi to extrémě tvrdý. Je fakt, že na D1 to místama drncá, ale to tam mlátí i Fabie na 14". Samozřejmě pokud pojedeš pravým pruhem 190 km/h bude to výraznější a nepříjemnější než ve 130 km/h.

Vloženo

sportovní podvozek bude vždy tvrdší jak seriovka. nemůžeš čekat, že to bude pohodlné. na druhou stranu ti podvozek odvede dobrou práci a budeš si moct užít svižnější jízdu

dal jsem si sportovní podvozek na Fabii a jsem spokojen je to tvrdé,ale v zatáčkách to krásně sedí a drží stopu. serii bych už nechtěl

Vloženo

Mám RSo TDI s 18" a nezdá se mi to nijak přehnaně tvrdé, střídám to s YETI 17" a je fakt, že oproti němu jedeš jako po kolejích. Osobně jsem s podvozkem opravdu spokojen, neměnil bych.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Já mám též RSo, pravda v benzinu, jezdim casto D1 a to na 18". Uplne v pohode, navic pokud uvazujes jen o 17" tak zcela bezproblemu se nemusis bat. Jedinne pravidlo zni: Nejezdit v pravem pruhu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...