Publikováno Červen 30, 201114 r Zdravim Vas, poskodila sa mi manzeta gulove capu hlavneho ramena, rameno ma asi mesiac cize nove .Vymenit sa to urcite da len sa chcem opytat ci neviete kde sa da predmetna manzeta zohnat nova. *Dakujem za info M. Upraveno Červenec 2, 201114 r od ssdj
Červenec 18, 201114 r Ahoj, samostatně jsem ji neviděl prodávat. Jedině sehnat z vrakárny jeté a šprcku přehodit
Srpen 31, 201114 r Autor Ahoj, samostatně jsem ji neviděl prodávat. Jedině sehnat z vrakárny jeté a šprcku přehodit Ahojte, vsak to na vrakovisku boli bud namontovane na vozidlach alebo ti chceli cele rameno predat. Vyriesil som to nakoniec kupov noveho capu na feliciu, stiahol dole manzetu a pouzil sponu z povodneho capu. Cap stal cca 7 Eur (210SKK volakedy.) Funguje bez problemov.
Leden 24, 201213 r http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1312&_nkw=skoda+superb+cv+joint&_sacat=See-All-Categories
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.