inspiron Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Zdravim. Pred par tyzdnami som sa stal majitelom octavie (moja 3tia)a mam par otazok (problemov): Pocas jazdy mi nieco klepe v predu,bol som v servise,skontrolovali capi a pod a zistili ze mam asi rozbity tlmic.Xcem si objednat nove,ide mi len o komfort nie som ziadny pretekar,xcel bi som blistein,xcem to objednat v anglicku ale neviem co este mam menit ked sa menia tlmice,nieco sa tam este meni len neviem presne co a ak by niekto vedel anglicky nazov tej veci bolo by to super. Da sa vymena zvladnut v garazi s pomocou hidraulickeho zdvihaka a najazdovych ram?Nemam ten stahovak na strunu.Treba po vymene nastavovat este nieco na tlmici?Mam na mysli ak ten tlmic nema moznost zdvihu alebo spustenia na sport jazdu. Cheers Lubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Zaveseni prednich kol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 3 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Zaveseni zadnich kol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Zdravim.Pred par tyzdnami som sa stal majitelom octavie (moja 3tia)a mam par otazok (problemov): Pocas jazdy mi nieco klepe v predu,bol som v servise,skontrolovali capi a pod a zistili ze mam asi rozbity tlmic.Xcem si objednat nove,ide mi len o komfort nie som ziadny pretekar,xcel bi som blistein,xcem to objednat v anglicku ale neviem co este mam menit ked sa menia tlmice,nieco sa tam este meni len neviem presne co a ak by niekto vedel anglicky nazov tej veci bolo by to super. Da sa vymena zvladnut v garazi s pomocou hidraulickeho zdvihaka a najazdovych ram?Nemam ten stahovak na strunu.Treba po vymene nastavovat este nieco na tlmici?Mam na mysli ak ten tlmic nema moznost zdvihu alebo spustenia na sport jazdu. Cheers Lubo Zadek zvladnes i predek zvladnes,ale musis jet potom na geometrii predni napravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 a co sa stalo s tymi predchadzajucimi dvoma oktami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Takže dotaz teď už ve správném vláknu Ten tlumič se nějak podkládá (viz.obrázek), nebo je tak zvedlé celé autí? Pak už snad bude jasno. Třeba i venku by mohlo na chvilku vysvitnout žblunce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Zadní je brnkačka pokud ti to nebude pasovat (samozřejmě musi byt tlumič roztažen na plnou délku )tak podlož nápravu pomalu popouštiš cele auto na heveru dolu toto plati i pro předek samozřejmě mněj založene kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Děkuji. Je bezva mít to s kým konzultovat. Co jsem dělal na Octě, tak jsem na všechno našel návody tady na tom fóru nebo mi tu někdo poradil. Dost dobrý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 A mas teda ten stahovak...? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.