Bobik500 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 (editace) Zdravím, dnes jsem poprvé vyměňoval přední žárovku ve Scoutovi. Největším problémem bylo odpojení konektoru :-D ale nakonec jsem na to přišel. Ale k věci... v návodu se píše hned jako první krok ... odšroubujte plastovou matici a je tam takový pofidérní obrázek. Já blbec si nevšiml té veliké matice (na obrázku modře) ale začal pomocí malé goly točit s jakýmsi šroubkem (červeně), který se pak ukázal že není ten správný, a mám strach, že je k nějakému seřízení výšky světlometů. To auto není tak uplně moje, takže nerad bych něco rozhasil. Můžete mi prosím proto vy zkušenější poradit, k čemu ten šroub je? Editováno: 5. Červenec 2011, autor: Bobik500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Srob v cervenom kruzku je na nastavovanie svetiel. Editováno: 6. Červenec 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Jo je to na seřizování a pokud se nepletu tak na dálkové světlo na potkávací jsou zepředu jako zboku od masky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 súhlas s acekom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik500 Vloženo 9. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 OK, díky lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.