Bobik500 Vloženo 5. Červenec 2011 Vloženo 5. Červenec 2011 (editace) Zdravím, dnes jsem poprvé vyměňoval přední žárovku ve Scoutovi. Největším problémem bylo odpojení konektoru :-D ale nakonec jsem na to přišel. Ale k věci... v návodu se píše hned jako první krok ... odšroubujte plastovou matici a je tam takový pofidérní obrázek. Já blbec si nevšiml té veliké matice (na obrázku modře) ale začal pomocí malé goly točit s jakýmsi šroubkem (červeně), který se pak ukázal že není ten správný, a mám strach, že je k nějakému seřízení výšky světlometů. To auto není tak uplně moje, takže nerad bych něco rozhasil. Můžete mi prosím proto vy zkušenější poradit, k čemu ten šroub je? Editováno: 5. Červenec 2011, autor: Bobik500 Citovat
PROCHY603 Vloženo 6. Červenec 2011 Vloženo 6. Červenec 2011 (editace) Srob v cervenom kruzku je na nastavovanie svetiel. Editováno: 6. Červenec 2011, autor: PROCHY603 Citovat
acek Vloženo 6. Červenec 2011 Vloženo 6. Červenec 2011 Jo je to na seřizování a pokud se nepletu tak na dálkové světlo na potkávací jsou zepředu jako zboku od masky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.