Martinoslav Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Panove, hrozne se mi na OII libi predni spoiler, ktery maji Octavie na Octavia Cupu... Jaktoze ho nikdo nemate? Ani jsem ho jeste nevidel na zadne upravene OII... A pritom je podle me povedenejsi nez spoiler OII RS... Neukamenujte me, prosim Jen se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Panove, hrozne se mi na OII libi predni spoiler, ktery maji Octavie na Octavia Cupu... Jaktoze ho nikdo nemate? Ani jsem ho jeste nevidel na zadne upravene OII... A pritom je podle me povedenejsi nez spoiler OII RS... Neukamenujte me, prosim Jen se ptam A jakej máš na mysli??? Já žadnej jinej neviděl, tak jsem dal nárazník z Rs, tak jestli máš fotku tak ji sem hoď a zadní nějakej nevíš? mam to v plánu ale jinej než Rs jsem ještě neviděl. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Treba tady: http://st.blog.cz/j/jnfoto.blog.cz/obrazky/1689784.jpg Nazivo vypada vyborne a kdyby se dal ke klasicke octavii, do normalniho laku, bez samolepek, tak to bude mrda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 nevypada zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Řekl bych že je to ten zkladní klasickej, akorát je bez mlhovek a bez mřížky to celý vykrojený a dole je nějaký lízo, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Pri blizsim zkoumani me to taky napadlo Nicmene to vypada fakt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host isquash Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Bližší foto i s popisem a cenikem je na strankach upravce AutoPodbabska: http://octaviacup.autopodbaba.cz/tab14.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 To vypadá hodně dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 teda jak lizatka moc nemusim, tak tohle se mi hodne libi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jo, je to pěkný. Asi sundám ten Milotec a nalepím tam tohle. Už to chce zase nějakou změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Do prvního hupu pěkné, pak sbohem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Je to bombice, nemuzu si pomoct Nechat ten otvor v narazniku cely cerny - tzn. bez mlhovek a k tomu to lizo a je to v mrde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Jo, ta fotka je sugestivní. Šíro udělá divy. Jednoduchý a hezký. Asi i trochu nepraktický, ale hezký. Ve srovnání s cenou nárazníku předražený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Do prvního hupu pěkné, pak sbohem.... a to bude asi ten důvod, proč to tam nakonec nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zas bych se toho tolik nebal, kdyz by se dal tvrdsi podvozek, melo by to bejt OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Je to fakt moc hezký, ale myslím, trochu nepraktický, protože nějakýmu "drbnutí" zespoda se člověk neubrání, např. u obrubníku Ti nepomůže ani tvrdší podvozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jasne, s obrubnikama musis pocitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Bližší foto i s popisem a cenikem je na strankach upravce AutoPodbabska:http://octaviacup.autopodbaba.cz/tab14.html ať hledám jak hledám tak sem to na těch stránkách nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Bližší foto i s popisem a cenikem je na strankach upravce AutoPodbabska:http://octaviacup.autopodbaba.cz/tab14.html ať hledám jak hledám tak sem to na těch stránkách nenašel To si jako myslis, ze pres rok stary link bude stale aktualni. Nebud linej a trochu googluj. Jestli neumis hledat na internetu, tak tady je link http://www.autopodbaba.cz/skodaoctaviacup/...g=page&i=45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.