lukas.novot Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Má někdo komplet tlumiče s pružinami na z RSa na TDičku? Je to špatná volba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 žádný problém jezdí tak spousty aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 10. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 žádný problém jezdí tak spousty aut NEudělá bordel to že motor TDi je těžší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 1.8 benzín je zhruba váhově stejný jak 1.9 Tdi.kluci tam dávají ještě stabilizátor RS tlumiče dorazy co tak vím.jestli máš strach,že ten předek bude měkký,mám pružiny stejné délky o něco tvrdší.jestli máš zájem napiš mi zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 10. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 1.8 benzín je zhruba váhově stejný jak 1.9 Tdi.kluci tam dávají ještě stabilizátor RS tlumiče dorazy co tak vím.jestli máš strach,že ten předek bude měkký,mám pružiny stejné délky o něco tvrdší.jestli máš zájem napiš mi zprávu. diky za nabídku, Mě jde hlavně o to kdybych dával v budoucnu 18 kola aby to nevypadalo jak nějaký ofroad. Ještě musím mrknou na RSo s 18 a pak se rozhodnu. Všem děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Neví někdo jaký výrobce dodával do prvovýroby tlumiče pro RS? Mohl to být Monroe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 já bych to neřešil a koupil bilstein B4 sport.jsou kvalitní a vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 já bych to neřešil a koupil bilstein B4 sport.jsou kvalitní a vydrží. Já mám zase s Bilsteinem jiné zkušenosti - nevydrží, nevím jestli jsem natrefil na špatnou várku, ale Bilstein už nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 záleží od koho jsi kupoval.svět je plný falzifikátů a napodobenin.tady na foru má dobré jméno účastník SEBO.kontaktuj ho a myslím ,že budeš spokojený.jinak samozřejmě záleží na tobě,jakou značku zvolíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) To je právě to, že už nevím co zvolit. Je zajímavé, že prvovýroba vydrží tak dlouho. Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 (editace) Aha tak jsem dostal nabídku na rs podvozek za 20 000kč , takže do toho nepudu. Mohl by mi někdo doporučit nějaký srovnatelný podvozek do 12000kč Editováno: 11. Červenec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 za 12000 koupíš akorát komponenty-ani to ne.podvozek za 20 000 je tak akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 S kamarádem jsme dali na Tdi 81kw pružiny Rs v kombinaci s tlumiči kayaba (zlaté) a dorazy rs a je to asi jediné co funguje . odskoušely jsme několik podvozků a všechny na ho protože si to dřepne a pruží to jen v dorazech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.