Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Má někdo komplet tlumiče s pružinami na z RSa na TDičku? Je to špatná volba?

žádný problém jezdí tak spousty aut

• Autor

žádný problém jezdí tak spousty aut

NEudělá bordel to že motor TDi je těžší ?

1.8 benzín je zhruba váhově stejný jak 1.9 Tdi.kluci tam dávají ještě stabilizátor RS tlumiče dorazy co tak vím.jestli máš strach,že ten předek bude měkký,mám pružiny stejné délky o něco tvrdší.jestli máš zájem napiš mi zprávu.

• Autor

1.8 benzín je zhruba váhově stejný jak 1.9 Tdi.kluci tam dávají ještě stabilizátor RS tlumiče dorazy co tak vím.jestli máš strach,že ten předek bude měkký,mám pružiny stejné délky o něco tvrdší.jestli máš zájem napiš mi zprávu.

diky za nabídku, Mě jde hlavně o to kdybych dával v budoucnu 18 kola aby to nevypadalo jak nějaký ofroad. Ještě musím mrknou na RSo s 18 a pak se rozhodnu. Všem děkuji za info.

Neví někdo jaký výrobce dodával do prvovýroby tlumiče pro RS? Mohl to být Monroe?

já bych to neřešil a koupil bilstein B4 sport.jsou kvalitní a vydrží.

já bych to neřešil a koupil bilstein B4 sport.jsou kvalitní a vydrží.

Já mám zase s Bilsteinem jiné zkušenosti - nevydrží, nevím jestli jsem natrefil na špatnou várku, ale Bilstein už nechci.

záleží od koho jsi kupoval.svět je plný falzifikátů a napodobenin.tady na foru má dobré jméno účastník SEBO.kontaktuj ho a myslím ,že budeš spokojený.jinak samozřejmě záleží na tobě,jakou značku zvolíš :palec2:

To je právě to, že už nevím co zvolit. Je zajímavé, že prvovýroba vydrží tak dlouho.

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

• Autor

Aha tak jsem dostal nabídku na rs podvozek za 20 000kč , takže do toho nepudu. Mohl by mi někdo doporučit nějaký srovnatelný podvozek do 12000kč

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

za 12000 koupíš akorát komponenty-ani to ne.podvozek za 20 000 je tak akorát

• 3 měsíce později...

S kamarádem jsme dali na Tdi 81kw pružiny Rs v kombinaci s tlumiči kayaba (zlaté) a dorazy rs a je to asi jediné co funguje . odskoušely jsme několik podvozků a všechny na ho protože si to dřepne a pruží to jen v dorazech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.