krs Vloženo 16. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2011 Zdravim,vymenili mi loziska na prednych kolesach a pri pohynani mi stale vydava taky zvuk,akoby zaplo ASR v zime.ten zvuk je len na 1. a 2.,pri rychlosti do 20km/h. Mechanici,ktori mi to menili,povedali,ze to bude zlym loziskom,ale to si nemyslim. Dalsi mi povedal ze cidlo ABS zle snima. Nevedeli by ste mi narychlo povedat,cim to moze byt? Domnievam sa,ze mechanici zle nahodili to lozisko,lebo ked ho lisovali som ho videl trosku nakrivo za odpovede vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 No jistě,výměnu ložiska si chce pohlídat.Jestli ho špatně nalisovali se těžko zjistí.Pak zbývá jen nalisovat ložisko jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krs Vloženo 24. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 no,bolo to tym,ze mi zle nalisovali predne lave lozisko,resp tam dali zle tu cast,co saa v naboji rozpina a udrzuje lozisko na mieste,takze po par km sa to rozhupalo... vymenil som novy naboj,servis mi dal nove lozisko a problem je odstraneny sice ma to stalo 170€ ale auto je uz konecne funkcne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 tohle mi dělá EDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.