Royce Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Ahoj, zkoušel jste někdo nacpat zadní zástěrky na RS nárazník? Na převlečníku je tam záhyb, přes který ty origa nejdou. Zkoušel jste to někdo nějak řezat? Prosím bez OT, že na RS nepatří zástěrky.. mi se tam líbí a chci je tam. Každému kdo je nemá bych nejradši nakopal do koulí.. už jsem řešil dvě prasklé čelní skla od odletujících kamínků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 hosku, i kdyz bude mit clovek zasterky tak kaminek ti odleti a budes mit dubku na okne, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 kdyz se ten rantlik seriznes tak tam zasterky jsou normalne nandat + trochu nasili mel jsem to tak na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.