Davon Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 V lese na houbach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 chlape proc tam mas porad to divny mlhovani kolem dokola vsech fotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 V lese na houbach... Ty woe, to Ti to tam umyly lesni zinky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 chlape proc tam mas porad to divny mlhovani kolem dokola vsech fotek? Je to edge fading, uprava v Roxio Photosuite 7 1. 3x to zmensi velikost fotky a zachova rozliseni (kdyz jich mas 7000 v pc usetri to misto 2. Upravuji si vsechny fotky takto, i je nasledne vyvolavam 3. Se mi to libi Jen slusny dotaz- vadi to necemu tady nebo se jen ptas, pote bych nechapal toho smajla... 2 krysa: Proto jsem to fotil, prisel jsem z lesa s kosikem hub a najednou takovy lesk. Musely to byt ony! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 ne prave jsem se ptal proc, protoze mi to prislo jako skoda to tak usekavat vis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 ne prave jsem se ptal proc, protoze mi to prislo jako skoda to tak usekavat vis... kurna Vitto ty kola GUT mas 18 nebo 17 kolik jsi za ne dal.jo nejsou moc narocny na udrzbu. uz se me honi hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 ne prave jsem se ptal proc, protoze mi to prislo jako skoda to tak usekavat vis... Aha, v poho, je pravda ze tady jsem to moc prehnal, seklo to predek, ale neva. To podstatne tam videt je - priroda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 ne prave jsem se ptal proc, protoze mi to prislo jako skoda to tak usekavat vis... kurna Vitto ty kola GUT mas 18 nebo 17 kolik jsi za ne dal.jo nejsou moc narocny na udrzbu. uz se me honi hlavou kola 18...ale kup si jiny...sou hrozny a nemam je rad : (nechci aby mel ty samy) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Octavia v NP Paklenica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 ne prave jsem se ptal proc, protoze mi to prislo jako skoda to tak usekavat vis... kurna Vitto ty kola GUT mas 18 nebo 17 kolik jsi za ne dal.jo nejsou moc narocny na udrzbu. uz se me honi hlavou kola 18...ale kup si jiny...sou hrozny a nemam je rad :<!--emo&:--><!--endemo--> (nechci aby mel ty samy) :<!--emo&:--><!--endemo--> hade ty tvoje jsou momentalne na prvni miste takze budu asi druhej i kdyz mam spadeno jeste na PROLINE PU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 j di do proline...at nemame stejny to bys me malinko nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 j di do proline...at nemame stejny to bys me malinko nasral jeste jsem se upnul na BORBET LS no nejako to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 j di do proline...at nemame stejny to bys me malinko nasral Klid prezidente, stejne to tve auto i jeho auto - kazdy bude mit ten svuj original. Ma v tom pripade nasral JasteR!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 j di do proline...at nemame stejny to bys me malinko nasral Klid prezidente, stejne to tve auto i jeho auto - kazdy bude mit ten svuj original. Ma v tom pripade nasral JasteR!! A me Sejda, kurva jedna Ted me tak napada, ze sme je vlastne kupovali spolecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 koukam samej hajzl tady : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Octavia v NP Paklenica Peknej vestlap co? co si pamatuju tak sem se docela prosel tou souteskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 saint tropez Koukam ze se cinis, za tu dobu co ju mas slusny vejlety koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 mam ji od 16.2 a najezdil jsem s ni zatim 20*000km byla v kosicich a pak do toulouse a zpatky, samozrejme vylety do andorry a saint tropez..Takze ta francie - deset dni - a skoro 6tisic km to ze jezdi ob vikend vary, cheb nebo kdyz je skola tak 4x tydne boleslav a zpatky tak to naskakuje...proto byla nafta jasna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Octavia v NP Paklenica Peknej vestlap co? co si pamatuju tak sem se docela prosel tou souteskou To teda, a pak jsem jel ještě 1000km domů v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Octavia v NP Paklenica Peknej vestlap co? co si pamatuju tak sem se docela prosel tou souteskou To teda, a pak jsem jel ještě 1000km domů v kuse No ja byl pres 14 dnama u Dubrovniku, taky mazec, a kolony neskutecnyho kalibru hlavne smerem tam, zpatky sem vychytal lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 mam ji od 16.2 a najezdil jsem s ni zatim 20*000kmbyla v kosicich a pak do toulouse a zpatky, samozrejme vylety do andorry a saint tropez..Takze ta francie - deset dni - a skoro 6tisic km to ze jezdi ob vikend vary, cheb nebo kdyz je skola tak 4x tydne boleslav a zpatky tak to naskakuje...proto byla nafta jasna volba Tak to jsme zhruba stejný pacoši....! NAFTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Octavia v NP Paklenica Peknej vestlap co? co si pamatuju tak sem se docela prosel tou souteskou To teda, a pak jsem jel ještě 1000km domů v kuse Známe, pak je clověk dva dny slušně vygumovaný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 WRC v přírodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.