kocht Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 kOChTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 2Paul: a jeje, tak to me mrzi. Ja jednou vletel s letadlem do stada ovci, nastesti se holky rozutekly. No a bylo to nechtene, mimochodem 2Kocht: ty wole, takhle zasrany to fotit, to snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Jedna fotečka z létání Hele co to máš za přední masku? To je maska na facelift? Nemáš více fotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 2Paul: a jeje, tak to me mrzi. Ja jednou vletel s letadlem do stada ovci, nastesti se holky rozutekly. No a bylo to nechtene, mimochodem 2Kocht: ty wole, takhle zasrany to fotit, to snad ne Na první pohled to bylo hrozný, spadlo přímo a kolmo k zemi na vrtuli, ale teď už se spravuje a příští týden by mohlo znovu letět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 jeden modýlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) a ještě jeden spešl pro krysaříka stále volná Editováno: 8. Září 2006, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 A hele co mi pristalo na kapote a jak se rado svezlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 A hele co mi pristalo na kapote a jak se rado svezlo To je strasidelny... Jak z nejakych Hvezdnych valek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DieS Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 A hele co mi pristalo na kapote a jak se rado svezlo jake škaredé to bych do auta nepustil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Vis kolik jsem jich rozjel, jak to pekne praskalo pod kolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Sice z přírody doma, ale ta příroda jela se mnou, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Sice z přírody doma, ale ta příroda jela se mnou, no PROLINE PU slusej ji dobra volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 V zahradnim restaurantu na brehu kacaku krysarr: meju a voskuju (rucne) pouze dvakrat do roka, pred a po zime - takze pres pul roku nemyta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 krysarr: meju a voskuju (rucne) pouze dvakrat do roka, pred a po zime - takze pres pul roku nemyta Skvely, nejsem sam, diky za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Na co myt, bud to oprsi nebo opada, si nebude drit lak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 buďte v klidu hoši, já meju jen když už je t o fakt brutus kanál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Ja ani to ne. Jen pred a po zime, ale jsem tez v klidu, neb rano vyrazim z garaze za usvitu, v Praze opet ukryju do garaze a zpet se vracim az za soumraku, takze tu spinu na dennim svetle temer nikdo nespatri a nemuze to s nim svihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ahoj taky jsem fotil v prirode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ahoj taky jsem fotil v prirode druha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Ahoj taky jsem fotil v prirode druha treti nic moc fotak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Ty kola sou dobry, co je to zač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Ty kola sou dobry, co je to zač? TOORA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Jedna fotečka z létání Hele co to máš za přední masku? To je maska na facelift? Nemáš více fotek? Trochu pozdě, ale přece teď je tam Milotec (výhodná koupě v Obi za 600Kč) ale dřív tam byla nevím jaká, už tam byla když se auto kupovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Super presidento!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.