Přejít na obsah

Vyplatí se ještě udržovat Octavii I ?


pajda21

Doporučené příspěvky

Zdravím chci se zeptat mám Octavii 1.9 66 kw rotačku ale není úplně v nejhezčím stavu jak interiér tak i z venku motorově bych řekl že asi v pohodě, nejaka rez urcite bude, jen se bojím aby se to vyplatilo vůbec aby nebyla nejak hodně zrezlá, je to staré auto chci se zeptat má smysl a vyplati se jí dávat do kupy ? Myslím tím nový lak, tapícirum, sedačky a celkově aby nějak vypadala vyplati se ? ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Vyplatí se ještě udržovat Octavii I ?

Můj otec má Octu z roku 2003 s nájezdem 330 tisíc. Rezavá není, motor šlape jako hodinky, STK a Emise stále bez ztráty kytičky. Věřím, že s ní bude ještě dlouho jezdit. Já jsem měl O1 taky, ale jak mi začala rezavět (přední blatníky, zadní kufr), tak jsem se jí zbavil. Nový majitel do ní trošku zainvestoval a jezdí dále. Nechtělo se mi už do toho strkat peníze. Vždy je to kompromis. Záleží co chceš. Novější auta jsou fajn, pohodlnější, tišší, lépe vybavené ale se spoustou elektroniky, která se může a bude časem kazit. Je na každém a jeho kapse aby si to své nej vybral. O1 je super auto, jednoduché a levně udržitelné. Pokud bych měl radit, tak pokud je hodně rezavé, tak se na to vykašli a sežeň jiné auto v lepším stavu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu nerozumím dotazu. Tak buď si chci auto nechat a budu ho udržovat při životě nebo se ho prostě zbavím. Důležitá je asi finanční stránka věci. Auto mládnout nebude, věci budou odcházet, takže to si člověk musí rozhodnout sám. Mít auto "aby nějak vypadalo" a přitom se bude sypat asi nikdo nechce. Investované peníze ti nikdo nevrátí a hodnotu vozu to nezvedne. Takže asi tak 🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zainvestoval jsem do O1 1.6BFQ 2009 před rokem, zapečené kroužky, rozvody, náplně a vše kolem za cca 25.000,-. Auto je jinak v kondici, má jen necelých 200.000 a bude jako druhé v baráku doufám ještě hodně dlouho. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...