LB Sotek Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Nedokazal by mi nekdo poradit, co si mam koupit, abych opravil upadlou tyc, ktera vede od radici paky k prevodovce, na strane prevodovky? Stalo se to vecer a nemel jsem moc cas to resit a auto jsem na miste nechal - ted premyslim, co poridit, abych to opravil. Podle toho, co jsem na tom videl, tak mi z ty tyce upadl jen sroub, ale nejsem si jistej. Je to sroub tahla viz. napr. Auto Kelly ? Potrebuju k tomu jeste nejaky podlozky, matku...? V priloze to mam alespon vyfoceny. Predem dik za pomoc Lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 v tomhle umístění neni šroub, ale pružnej kolík (http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10439701-kolik-razeni-favorit-felicia.html) a přes něj nějaká jistící páska, zřejmě ti teda uhnila a kolík vypadnul..lepší než kolík je koupit obyč šroub M8 se samojistící maticí a stáhnout to napevno...aspoň odstraníš vůli v řazení..je to běžnej "tuning" tohodle spoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.