LB Sotek Vloženo 19. Červenec 2011 Vloženo 19. Červenec 2011 Nedokazal by mi nekdo poradit, co si mam koupit, abych opravil upadlou tyc, ktera vede od radici paky k prevodovce, na strane prevodovky? Stalo se to vecer a nemel jsem moc cas to resit a auto jsem na miste nechal - ted premyslim, co poridit, abych to opravil. Podle toho, co jsem na tom videl, tak mi z ty tyce upadl jen sroub, ale nejsem si jistej. Je to sroub tahla viz. napr. Auto Kelly ? Potrebuju k tomu jeste nejaky podlozky, matku...? V priloze to mam alespon vyfoceny. Predem dik za pomoc Lukas Citovat
pjdefort Vloženo 21. Červenec 2011 Vloženo 21. Červenec 2011 v tomhle umístění neni šroub, ale pružnej kolík (http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10439701-kolik-razeni-favorit-felicia.html) a přes něj nějaká jistící páska, zřejmě ti teda uhnila a kolík vypadnul..lepší než kolík je koupit obyč šroub M8 se samojistící maticí a stáhnout to napevno...aspoň odstraníš vůli v řazení..je to běžnej "tuning" tohodle spoje Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.