frenky111 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 ahoj kluci,mam octavii tdi,v TP mam možnost nasadit jen alu o velikosti 16 palcu,naszeno mam alessio et 38,7,5jx17h2,pomužete mi prosím sehnat typový list k těmto kolum?rád bych je zapsal do TP,ale nedaří se mi sehnat typový list přesný typ kol? alessio sport wheels,et 38,r466,x-ht,7,5jx17 h2,mpmentálně nazuto na 225/45 zr 17 91y,díky za pomoc všem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 http://www.alessio.cz/ zkus jim napsat...pokud kola nejsou nejakej extra starej model , tak by ti mohli typovy list na tyto kola vystavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 28. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 (editace) ahoj,díky moc..tam už jsem to zkoušel,i telefonicky,pán se mi prý ozve..zatím ale nic..je to cca 3 dny Editováno: 30. Červenec 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 tak asi jeste chvili pockat a pak kdyztak volat znovu...ja takhle cekal taky na odpoved kvuli mym ATS a pak sem musel volat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 (editace) tak tipový list mám..razítko od technika typu K mam taky..zítra jedu přepsat..dám echo,jak to dopadlo..:-)),ale na autě jsou ty kola pěkný:-) Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 tak dnes se mi podařilo zapsat moje kolesa 17ky do techničáku:-))huráá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Nj, kola vypadají opravdu dobře:) Můžu tě poprosit o nějaký stručný návod, jak na to v tvém případě? Vím, že se to tu psalo, ale tak shrnuto pod body je to daleko jasnější, než když jeden napíše něco, další taky a pak k tomu o 2 stránky dál. Díky Jinak, jak moc jsi prosil u výrobce? Platil jsi za to něco? Musel jsi dokládat fakturu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 Mám problém sehnat typový list ke kolům Dotz hanzo 18 5x100, Obchodˇák z alcaru mě řekl, že jedině zkusit prodejce, no a ti to nechtějí vystavit bez koupi nových kol. Nevím si už rady. Je to jen kus papíru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Září 2013 Sdílet Vloženo 24. Září 2013 (editace) Měl jsi mi to napsat odpoledne do SZ,když jsi se ptal na ty šrouby Mám ho,zítra se ti ozvu,písni mi mail do SZ. Editováno: 25. Září 2013, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Chara sport . Ulice Kbelská . www.chara.cz Velice ochotný a příjemný pán. Kdyby měl někdo stejný problém jako já, tak ať zkusí tam. +420 281 917 069 To: Mikl :. Bylo mi blbé tě pořád s něčím otravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 V pohodě Jenom budeš muset na STK,s tím mým by jsi asi nemusel,je potvrzený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Jak mam dostat do TP original spidery 17´? Mam rs, ale kombi a tam jde pry mit ofiko jen 16 ´spidery :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 nijak, skodovka TP na spidery nepusti. precitaj si toto> http://forum.skodahome.cz/topic/6888-co-udelat-abych-mohl-zapsat-jiny-rozmer-alu-do-tp/ rozoberaju sa tam aj spidery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Jak mam dostat do TP original spidery 17´? Mam rs, ale kombi a tam jde pry mit ofiko jen 16 ´spidery :/ Typový list na Spidery neseženeš :-( jak to je s těmi 17" na kombi nevím,ale v certifikátu Borbetu k ráfkům Spider 1U0601025P je kombi uvedeno. alu spider.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Tak ja nevim :/ asi je teda prodam a koupim 16´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 Si stáhni to pdfko a zkus to,za to nic nedáš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuMiCB Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Zdravim neměl by jste někdo potvrzený typový list na jednicku octavii rozměr kol 5x100 r16 ET35 7,5J ?Díky Více info na emailu Lubos.cb@email.cz Děkuji Editováno: 1. Červen 2015, autor: LuMiCB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sixel Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Ahoj,chci si zapsat alu kola na octavii 1U spider R17..je to možne a nebo ma tu někdo te typovej list k tem kolum?díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 (editace) Zdravím borci taky scháním vyplněny typový list na 5x100 R17 7,5J ET35/38 a ještě TUV dokument kvůli tomu abych mohl zapsat do TP mam tam jen 16 a chtěl bych ty 17 auto škoda neschválí 17jen na O1RS ale na tu moji Octavii 1.9 TDI 96KW ne tak to chci obejit tím typovým listem a TUV dokument Pomuže mi tu někdo když tak napiš na email muj : nechci to zadarmo Děkuji vyřeseno koupil jsem nove alu kola a mam vse potrebne k zapisu do TP Editováno: 3. Srpen 2018, autor: Yodiak chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.