rene78 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Zakoupil sem jej aukra s tim,ze si treba vymaznu chyby,nebo neco jednoducheho upravim.mam k tomu cracnuty vag 409.1 a jde s tim maximalne automaticky test tot vse.pokud dam neco maznout,upravit naskoci hlaska nemate originalni rozhrani a cau Pipi!nekde sem se docetl,ze to s nim jde a nekde ne.psal sem tomu z aukra co sem jej od ne nej koupi a rekl mi prej by to melo jit a ze nemam uplnou verzi. Muzete mi prosim Panove poradit? Velice Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) Já tento kabel taky měl s vagem 409 v angličtině a vagem 304, stažen na netu. Tento program jsem rozchodil jedině na Win XP a funguje jenom pro auta do roku 2004. Co se týče mazání chyb, tak to šlo bez problému na vagu 304. Editováno: 20. Červenec 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 (editace) pouzij VAG 304 a a "zlegalizuj" si ho.Taky jsem měl ten problém a teď šlape vše. Vyhledej si na ulozto.cz Editováno: 20. Červenec 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.