Publikováno Červenec 20, 201114 r Ahojte všichni, jak sem se již snažil zachytit v nadpise, mám trabl s motorem takže teď proč si myslím že je hotový.. 1 na volnoběh spotřeba 0,7 (se světky - nejdou vypnout) 2 přijde mi že je od spodu motor slabý (predešlé auto felicie..) 3 když mu naložím tak kouří a to fest.. (naložím znamená rychle se rozjedu bez hvizdů kol) 4 má podobný zvuk jak na tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=jl2rWfleGZA&feature=related 5 přiznali mě že šlo prej přes střechu (jen lehce pomačkané od sněhu) a pak se motor hned nastartoval - chyba?? a teď proč vás s tím otravuju.. 1 byl sem v araveru tam ho napojili a prej bez chyb co se tyče elektroniky 2 projel to technik a prej v poho - výkon 3 olej to moc nežere - co sem se tu dočetl, tak PD prostě olej berou takže standart.. 4 díval sem se na EGR ventil a je dost zasraný - muže to delat on či špina v systému? Po přetočení auta se do sacího systému dostal olej - motor byl skoro suchý 5 borec co dělá čipy mě to taky napichl a říkal že vaha vzduchu má špatné hodnoty ale jistý si nebyl (budu zkoušet v pátek) a prej nekteré vstřiky sou v minusu či co ? a teď babo raď.. má smysl měnit kroužky v motoru? - kolik cca vyjde materiál / práce ? nebo raději nový motor - bez záruky? budu vděčný za každou věcnou radu, díky Petr
Červenec 28, 201114 r co se tak dívám tak je to audi, a to ti tam neporadí na klubu?? jinak teda ten zvuk teda nic moc ale s víčkem celkem normal, jinak proč si auto padené přes střechu kupoval?? Jinak asi lepší podel mě jinej motor co bude mít prd naběháno ne??
Červenec 30, 201114 r Kouření když tomu naložíš, můžou a asi i v tvém případě budou vstřiky. Co se týká toho že to nejede by mohla být opravdu váha vzduchu.No a o EGR ventilu ani nemluvím. Osobně bych nechal změřit vstřiky,kouknout na váhu vzduchu a vyčistit EGR. Je to levnější než koupit rovnou nový (jetý) motor. Pokud to auto bylo přez střechu a vše v servisu vyčistili tak jak měli (sání,turbo atd), tak by měl být motor OK. Ale záruka to není. 1,9 TDI PD jsou houževnatý motory ty něco vydrží. 2 VEVCA - video je orientační - bod 4: má podobný zvuk jak na tomto videu - BXE (označení motoru Škoda) - AUDI takové označení neměla. Tvůj příspěvek je v tomto případě dosti zbytečný.Rozumy umí dělat každý.
Červenec 31, 201114 r To jsem rád, že to umí každý, ale nějak je to tu mrtvé, když jsem napsal do vlákna dotaz tak nidko na to nenapsal. Docela divný. Promina z OT JInak se omlouvám je to superb, jinak docela nechápu, že se ten problkém neřeší než se nevyřeší. Upraveno Červenec 31, 201114 r od vevca
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.