Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte všichni,

jak sem se již snažil zachytit v nadpise, mám trabl s motorem

takže teď proč si myslím že je hotový..

1 na volnoběh spotřeba 0,7 (se světky - nejdou vypnout)

2 přijde mi že je od spodu motor slabý (predešlé auto felicie..)

3 když mu naložím tak kouří a to fest.. (naložím znamená rychle se rozjedu bez hvizdů kol)

4 má podobný zvuk jak na tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=jl2rWfleGZA&feature=related

5 přiznali mě že šlo prej přes střechu (jen lehce pomačkané od sněhu) a pak se motor hned nastartoval - chyba??

a teď proč vás s tím otravuju..

1 byl sem v araveru tam ho napojili a prej bez chyb co se tyče elektroniky

2 projel to technik a prej v poho - výkon

3 olej to moc nežere - co sem se tu dočetl, tak PD prostě olej berou takže standart..

4 díval sem se na EGR ventil a je dost zasraný - muže to delat on či špina v systému? Po přetočení auta se do sacího systému dostal olej - motor byl skoro suchý

5 borec co dělá čipy mě to taky napichl a říkal že vaha vzduchu má špatné hodnoty ale jistý si nebyl (budu zkoušet v pátek) a prej nekteré vstřiky sou v minusu či co ?

a teď babo raď..

má smysl měnit kroužky v motoru? - kolik cca vyjde materiál / práce ?

nebo raději nový motor - bez záruky?

budu vděčný za každou věcnou radu, díky :palec2:

Petr

• o 2 týdny později...
Vloženo

co se tak dívám tak je to audi, a to ti tam neporadí na klubu?? jinak teda ten zvuk teda nic moc ale s víčkem celkem normal, jinak proč si auto padené přes střechu kupoval?? Jinak asi lepší podel mě jinej motor co bude mít prd naběháno ne??

Vloženo

Kouření když tomu naložíš, můžou a asi i v tvém případě budou vstřiky. Co se týká toho že to nejede by mohla být opravdu váha vzduchu.No a o EGR ventilu ani nemluvím. Osobně bych nechal změřit vstřiky,kouknout na váhu vzduchu a vyčistit EGR. Je to levnější než koupit rovnou nový (jetý) motor. :palec2: Pokud to auto bylo přez střechu a vše v servisu vyčistili tak jak měli (sání,turbo atd), tak by měl být motor OK. Ale záruka to není. 1,9 TDI PD jsou houževnatý motory ty něco vydrží. ;)

2 VEVCA - video je orientační - bod 4: má podobný zvuk jak na tomto videu :doh

- BXE (označení motoru Škoda) - AUDI takové označení neměla.

Tvůj příspěvek je v tomto případě dosti zbytečný.Rozumy umí dělat každý. :t

Vloženo (editace)

To jsem rád, že to umí každý, ale nějak je to tu mrtvé, když jsem napsal do vlákna dotaz tak nidko na to nenapsal. Docela divný. Promina z OT JInak se omlouvám je to superb, jinak docela nechápu, že se ten problkém neřeší než se nevyřeší. :kuk:

Editováno: , autor: vevca

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...