Publikováno Červenec 21, 201114 r Zdravím pánové, hrozně se mi zalíbil zvuk blow off ventilu, mám ale motor 1.9TDi-PD 96kw, tak nevím jestli to na ten chrochták nebude blbý, taky nevím která značka je dobrá ani zda to má třeba nějaký přínos k výkonu motoru. Díky za komentáře...
Červenec 28, 201114 r Autor Díky za info! Akorát teda tam o tom dieselu stejně nic není no:( tak nevim..
Červenec 28, 201114 r Mě z toho článku vychází, že nezáleží na tom, o jaký turbo motor se jedná. A je jedno, jestli je to nafťák nebo benzín. Je to zařízení, které pomáhá turbu a s motorem to nesouvisí.
Květen 6, 201312 r Zdravím Vás, měl bych dotaz a žádost. Vlastním ŠKODA FABIA II 1.9 TDI 77kw, chci si pořídit BLOW OFF VENTIL. Můžete mi poradit jaký nebo jestli někdo to má a podělí se semnou o informace??
Květen 6, 201312 r pokud to někdo má tak určitě ve fábii,ale ne tady na fóru superb.Budeš asi muset kouknout jinam.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.