TomASS! Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Zdravím pánové, hrozně se mi zalíbil zvuk blow off ventilu, mám ale motor 1.9TDi-PD 96kw, tak nevím jestli to na ten chrochták nebude blbý, taky nevím která značka je dobrá ani zda to má třeba nějaký přínos k výkonu motoru. Díky za komentáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Tady o tom něco máš. http://www.sportmotor.cz/blowoff.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 28. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Díky za info! Akorát teda tam o tom dieselu stejně nic není no:( tak nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Mě z toho článku vychází, že nezáleží na tom, o jaký turbo motor se jedná. A je jedno, jestli je to nafťák nebo benzín. Je to zařízení, které pomáhá turbu a s motorem to nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Tak to se pleteš, u dieselu je to jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Hlavně je to hloupost to tam dávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Pajk85:Díky za upozorněni, ale moc jsi toho nepřidal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vacky Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Zdravím Vás, měl bych dotaz a žádost. Vlastním ŠKODA FABIA II 1.9 TDI 77kw, chci si pořídit BLOW OFF VENTIL. Můžete mi poradit jaký nebo jestli někdo to má a podělí se semnou o informace?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 pokud to někdo má tak určitě ve fábii,ale ne tady na fóru superb.Budeš asi muset kouknout jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.