stoca Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Ahoj, mám porblém s loupáním přední masky (chromová folie). Setkal se s tím někdo? Šlo to vyměnit na záruku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 proč by to nešlo na záruku? Mě se tak oloupal přední i zadní znak, měsíc před koncem záruky jsem jel na první (a poslední) servisní prohlídku a oba znaky vyměnili bez obvyklých blbých řečí při reklamačce a to jich mám za sebou úspěšně několik. Ty znaky se loupou i na jiných modelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 25. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Znaky nemyslím, myslím jakoby tu lištu jak je v ní vloženej ten znak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Jo taky jsme reklamovali olupující se chrom a v pohodě, vyměnily to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Poprvé mi vyměnili po dvou letech spodní lištu chromovanou v nárazníku a zadní lištu na kufru. Při další servisní prohlídce jsem chtěl vyměnit poškozený chrom masky a zamítnuto....prý je to od šutrů a máto po čase každý sup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthelmos Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 mě měnili při servisní prohlídce na jaře znaky v rámci svolávací akce, jen jsem to podepsal že to bylo vyměněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.