Radius Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Zdravim, přestěhoval jsem se do Prahy a nemám tu nikoho, kdo by se mi na Oktu (1.9TDI, 2002) kouknul. Sháním někoho profesionálního za rozumnou cenu (preferuju ale hlavně kvalitní práci), v Praze či v blízkém okolí Prahy. Je mi celkem jedno jestli to bude velký servis nebo nějaký šikula, kterého servis aut baví. Můžete mi někoho doporučit? Nyní mám 2 zásadní problémy: 1) svití mi ABS a ASR, asi to je jen nějaká blbost (možná jen odpojený čidlo, ještě než jsem se stěhoval, tak jsem si čistil v zádu bubny a předpokládám že jsem tam do něčeho štouchnul) 2) neohřívá se motor - v zimě mi padala ručička teploty, tak mi měnili teplotní čidlo (přímo to v motoru), vše bylo ok, ale pak na jaře mi bylo divné, že se motor ohřeje na čtvrtku a rok předtím topil na pulku (+90 stupnu), tak se měnil termostat (doufam že jsem to nezaměnil), ale bohužel ani to nepomohlo. Také po té výměně teplotního čidla (to v motoru) mi přijde že auto papá tak o 0.5l víc, pravděpodobně to bude tím, že motor více spaluje, páč se snaží zahrát. pro geeky, to nevyřešil zatim nikdo 3) za tepla motor netahne - když je venku řekněmě 20 stupnů a je příjemně, tak motor táhne jak fík, když je venku 30 stupnů, tak já tomu říkám pracovně umíráček -> stačí ale aby sprchlo, ochladil se vzduch a auto zas táhne (že by váha vzduchu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shrekator Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Dobrého automechanika seženeš na Točné v ulici Keltská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.