mirithequiet Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 zdravim, po zimě jsem sundal zimáky, dal tam letní a řízení začlo táhnout doprava. Prohodil jsem přední kola a těďka to táhne doleva (..podle mě čím dál víc...). Kde je problém? pneumatiky nevypadají nerovnoměrně sjetý, je na nich najeto cca 15 tis....nebo geometrie? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Problém je v pneu. Musíš to různě prostřídat - přední zadní, zleva doprava, kombibací je mnoho. Vyzkoušej třeba rezervu zapojit, ať víš, která(é) pneu jsou vadné. Když pneu mají najeto 15 tis, tak jsi už měl, ne? Nebo jsi koupil ojeté - pak se nediv, jsou vadné ma majitel se jich zbavil. I drahé značkové pneu mají často problém. Málo kdy je problém v geo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirithequiet Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Problém je v pneu. Musíš to různě prostřídat - přední zadní, zleva doprava, kombibací je mnoho. Vyzkoušej třeba rezervu zapojit, ať víš, která(é) pneu jsou vadné. Když pneu mají najeto 15 tis, tak jsi už měl, ne? Nebo jsi koupil ojeté - pak se nediv, jsou vadné ma majitel se jich zbavil. I drahé značkové pneu mají často problém. Málo kdy je problém v geo. Pneu jsem kupoval nove (barum brilantis) a po zime jsem akorat prostridal zadek a predek. Kazdopadne diky za info, vyzkousim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 jednak tu jsou podobna temata!!!!!!!!!!!!! a nez delat takovy harakyry s prehazovanim pneu tak zajed na geometrii po 15 tkm si myslim, ze uz je to zrale...... a rovnou i vyvazit kola a uvidis, ze to bude hned lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Nebo přesaď volant,a pak ani nepoznáš že to někam táhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Alois Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Nebo přesaď volant,a pak ani nepoznáš že to někam táhne To asi moc nepomůže, protože pojem "táhne to deleva nebo doprava" znamená, že auto při puštění volantu na rovné silnici bez příčného sklonu a za bezvětří nejede přímo, ale zatáčí. Aby jelo přímo, musí se pořád působit silou na volant. Pokud se mění směr táhnutí při přehazování kol, tak to mají na svědomí jednoznačně pneumatiky, běhounová plocha není válcová, ale mírně do kuželu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Nebo přesaď volant,a pak ani nepoznáš že to někam táhne To asi moc nepomůže, protože pojem "táhne to deleva nebo doprava" znamená, že auto při puštění volantu na rovné silnici bez příčného sklonu a za bezvětří nejede přímo, ale zatáčí. Aby jelo přímo, musí se pořád působit silou na volant. Pokud se mění směr táhnutí při přehazování kol, tak to mají na svědomí jednoznačně pneumatiky, běhounová plocha není válcová, ale mírně do kuželu. Souhlas. Měl jsem naprosto stejné příznaky a koupě nových pneu tento problém vyřešila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Mne vymenily zimne za letne a potom to tahalo do prava.Pustil som a po chvily som siel smer priekopa.A tiez som to pocitoval pri drzani volantu. Potom som prehadzoval pneu z predu do zadu na kazdej strane a poho.Teraz sa neboji pustit volant z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Jééééééé tady někdo nepochopil Fóóóóóóór Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.