Suhajka.R Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Ahojte vsetci Zakladam novu temu nakolko som to tu velmi nenasiel Riesim uz treti den problem s prehrievanim motora vo felde Prosim vas o pomoc a rady ja som uz vycerpal csetky moje schopnosti takze obraciam sa k vam Nastartujem auto necham ho na volnobehu bezat motor sa cca asi po 3 minutach prehreje a zapne ventilator a cca ide 10 az 15 sekund potom vypne a opet zapne 20 sekund az dokola to iste akonahle vypnem motor voda mi zacne vriet Ja chapem preco vo vnutry motora je v momente cca 100 stupnon a stopnem motor tak to zacne vriet Za jazdy mi rucicka je vysie akoby malo byt a ale ten prilev vzduchu ho este dokaze schladit akonahle zastanem o par sekund uz zapina ventilator ked vypnem motor opat zacne vriet voda No vcera sme vicistily cely system robilo to dalej, vymenily sme tesnenie pod valcovou hlavou na hlave sme vizualne volnym okom nevideli nic, no a dnes sme rozobrali aj vodnu pumpu ta je ako nova vsetky lopatky na mieste nepretaca sa na osi proste ok. uz sme to skusali aj bez termostatu to iste Do vody mi olej nejde a ani do oleja voda Je to hlinikova hlava ze vraj tie nepraskaju Prosim vas o pomoc poradte mi niekto co mam este urobit alebo cim to moze byt? ci je to tou hlavou ja uz fakt neviem Do vody mi vzduch nefuka uzaver na exp. nadrzke sme skusali proste vsetko HHHHHHHHHHHEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suhajka.R Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Felda je 1.6MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 uzávěr na expance jste skúšali znamená co? Zkusili jste vyměnit za nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suhajka.R Vloženo 31. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 (editace) Ano vymenily sme ho za druhy sice nie novy ale splne funkcnej feldi taktiez 1.6MPI To iste Dnes sme vymenily hlavu valcov detto nepochodily sme uz ostava iba chladic fakt neviem prosim o rady a typy Editováno: 31. Červenec 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Prasknuta hlava. Aj hlinikove praskaju. Tu druhu hlavu ste dali na tlakovu skusku ci nie je prasknuta alebo kriva???URCITE NIE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suhajka.R Vloženo 31. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 (editace) Nie nedali sme ju tlakovat ale vyrovnat bola zburanej feldi cize funkcnej zo zadu ju zdemolovali Editováno: 1. Srpen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.