palikx Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 zdravim vas mam tady jednu octu 1,8 t s automatem co prestala radit.teda zaradi 1 rychlost a jinou uz nepreradi. diagnostika pise zadny signal od senzoru otacek prevodovky G38 uz to nekdo z vas videl ?teoreticky vim kde je ale nejsem si jisty. jde to vymenit bez rozebrani prevodovky? vypada ze nema odpojitelny konektor a kabelaz vede do svazku bez konektoru ale nemel jsem zatim moznost to moc zkoumat a zda se mi to jako nesmysl nemam zadny poradny schema kde to vse hledat. smazat chyba sice jde ale pote napise chybu 811 system neni pripraven na komunikaci nebo neco v tomto smyslu.ta uz smazat nejde. po vypniti klicku a znovu zapnuti je tam opet chyba 297 senzor G38 prosim mate nekdo nejakou zkusenost? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 v realu jsem to nikdy nevidel, podle schematu ma snimac G38 hned na sobe 2pinovy konekor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palikx Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 (editace) moc dekuju za pomoc nakonec si majitel nasel nekde na anglickem webu informace o tomto senzoru is fotkami umisteni. myslel jsem si ze problem bude tam nekde jelikoz jsem menil starter a prekazela kabelaz. nakonec pri dukladne kontrole byl nalezen vytazeny drat z konektoru.rozebrano zpajeno nasunuto zpet a uz to jede. tady je odkaz kde je neco videt http://www.google.co.uk/imgres?q=how+i+do+i+find+the+g38+speed+sensor+on+skoda&um=1&hl=en&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4ADBR_enGB322GB326&biw=1280&bih=662&tbm=isch&tbnid=GzpbzuW2Y7jH-M:&imgrefurl=http://forums.vwvortex.com/showthread.php%253F4093390-Help-in-identifying-a-sensor-on-4-speed-auto&docid=ZVObz6yOtqDlsM&w=800&h=600&ei=PaM3TtzkF8nSsgal9qgb&zoom=0 Editováno: 3. Srpen 2011, autor: palikx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.