Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim vas

mam tady jednu octu 1,8 t s automatem co prestala radit.teda zaradi 1 rychlost a jinou uz nepreradi.

diagnostika pise zadny signal od senzoru otacek prevodovky G38

uz to nekdo z vas videl ?teoreticky vim kde je ale nejsem si jisty.

jde to vymenit bez rozebrani prevodovky?

vypada ze nema odpojitelny konektor a kabelaz vede do svazku bez konektoru ale nemel jsem zatim moznost to moc zkoumat a zda se mi to jako nesmysl

nemam zadny poradny schema kde to vse hledat.

smazat chyba sice jde ale pote napise chybu 811 system neni pripraven na komunikaci nebo neco v tomto smyslu.ta uz smazat nejde.

po vypniti klicku a znovu zapnuti je tam opet chyba 297 senzor G38

prosim mate nekdo nejakou zkusenost?

diky

Vloženo (editace)

moc dekuju za pomoc

nakonec si majitel nasel nekde na anglickem webu informace o tomto senzoru is fotkami umisteni.

myslel jsem si ze problem bude tam nekde jelikoz jsem menil starter a prekazela kabelaz. nakonec pri dukladne kontrole byl nalezen vytazeny drat z konektoru.rozebrano zpajeno nasunuto zpet a uz to jede.

tady je odkaz kde je neco videt

http://www.google.co.uk/imgres?q=how+i+do+i+find+the+g38+speed+sensor+on+skoda&um=1&hl=en&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4ADBR_enGB322GB326&biw=1280&bih=662&tbm=isch&tbnid=GzpbzuW2Y7jH-M:&imgrefurl=http://forums.vwvortex.com/showthread.php%253F4093390-Help-in-identifying-a-sensor-on-4-speed-auto&docid=ZVObz6yOtqDlsM&w=800&h=600&ei=PaM3TtzkF8nSsgal9qgb&zoom=0

Editováno: , autor: palikx

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...