MarcusV Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Jak vám funguje zámek, který je vedle tlačítka pro odjištění víčka nádrže? Teď jsem si ho nechal ve Škodovce vyměnit, ale po jeho otočení mi jen přestalo fungovat tlačítko pro otevření kufru.. Ikdyž by se podle manuálu mělo trvale zamknout víko kufru a mělo by jít odemknout jen tlačítkem na dálce. Ani servis nedokázal vysvětlit proč to tak je, prý to nefunguje u žádného Superbu. Zdá se mi trochu divné, že by v manuálu popisovali něco co ve skutečnosti nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Teď jsem to byl vyzkoušet a ať ho mám v poloze zamčeno,nebo odemčeno,tak se dá kuft normálně otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 1. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Pokud to máš v poloze zamčeno, tak by minimálně neměl jít kufr otevřít tlačítkem vedle toho zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Ano,takhle to tlačítko deaktivuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.